Benvolguts membres de l’Aula:

Destaquen alguns temes d’interès que s’han produït aquesta setmana i dels que us volem informar:

1 – VIATGE FI DE CURS

El grup d’afortunats companys que han viatjat a Itàlia, ha retornat a Sant Cugat amb plena satisfacció dels dies passats, els llocs visitats i la convivència que a tothom enriqueix. Amb moltes ganes de que torni el programa de sortides després de l’estiu, que ens porti noves oportunitats d’ampliar la mirada i la curiositat de tots.

Els viatgers ens parlen també de la bellesa dels llocs visitats i la bona organització. Ens diuen que tornar a casa els ha permès recuperar-se una mica de la intensitat de l’experiència italiana. Beneït cansament, quan és per motius com aquest. Benvinguts!!!

2 – CONTRA EL MALTRACTAMENT DE LA GENT GRAN

Atès que l’Aula és molt sensible a tots els problemes que ens toquen i especialment al nostre grup d’edat, no podem deixar de ser propers a la problemàtica que s’anuncia i que ha merescut que l’ONU ha declarat el 15 de juny com el «Dia Mundial contra l’abús i maltractament a la vellesa». Volem compartir amb tots vosaltres algunes accions que aïllades, tenen menys importància, però que juntes diuen molt del que fem i en el que creiem.

1. Per vocació i convicció, alguns membres de l’Aula participen en la important tasca que du a terme la Taula i el Consell de la Gent Gran, que com sabeu està integrada a l’Ajuntament de Sant Cugat, treballant per afavorir-nos a tots.

2. El passat dia 4 de maig, l’Aula va programar la conferència del Sr. Jordi Muñoz, (President d’EIMA), sobre aquesta realitat creixent i poc visibilitzada. Va ser un esforç divulgatiu que ens va fer impacte a tots.

3. La nostra companya, Anna Riuró, és membre fundadora del Consell de la Gent Gran i el TOT la va entrevistar el dia 13 de juny. Contingut molt interessant i que ajuda a entendre millor el problema. Us la recomanem expressament i us en facilitem l’enllaç

(https://www.totsantcugat.cat/opinio/tambe-existeix-maltractament-omissio_2184097102.html)

4. Ahir dia 15, es va realitzar una concentració de la Gent Gran de Sant Cugat a les portes de l’Ajuntament, amb la voluntat de sensibilitzar el nostre govern local de les particulars necessitats de la Gent Gran, que són per millorar la vida de la pròpia Gent Gran, la seva família i la comunitat en general.

Atentament,

Josep Boix

Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.