Benvolguts membres de L’Aula:

Setmana plena d’activitats i preparació de la propera que representarà la cloenda del 1r. trimestre que hem cobert molt satisfactòriament. Cert és que les condicions sanitàries han estat un constant pujar i baixar, però si comptem la cura i atenció que tots hi posem, junt amb la tercera dosi que ja molts portem, pensem que ens en hem sortit prou bé. Cal seguir ara amb tota prudència i atenció les recomanacions que ens fan.

La propera setmana tenim una conferència que està molt propera a la que vam tenir sobre l’Índia, almenys en quan a que tracten de pobles i països molt diferents i llunyans. Farem una coneixença d’un territori ben distant i inhòspit (Groenlandia), per conèixer un poble que ja és en perill de desaparèixer, “els inuits”.

1 – CONFERÈNCIA: AMMASSALIMMIUT, ELS DARRERS INUITS DE LA TERRA DE TUNU.
SR. FRANCESC BAILÓN, Llicenciat en Geografia i Història, Antropòleg.
Dimarts 21, a les 17.30 h, al TRADE CENTER, presencial i per plataforma ZOOM.

El conferenciant ens guiarà fins a la costa Est de Groenlàndia, una aïllada terra on hi viu el darrer grup inuit (els ammassalimmiut), que representen un dels límits humans, que si res no canvia, serà tombat pel canvi climàtic.

El Sr. Bailón és considerat un dels millors coneixedors de la cultura inuit, que ha investigat abastament junt amb la resta de pobles de l’Àrtic.

2 – SORTIDA: TEATRE MUSICAL BILLY ELLIOT
Dimecres, 12 de gener, a les 18.30 h.
Sortida en bus des de Sant Cugat i retorn.

Tenim ja un bon nombre d’inscrits per a la sortida a l’espectacle musical indicada. Per tots els interessats, avui 17 és el darrer dia d’inscripció i el dilluns ja tancarem el grup. Serà una gran oportunitat per tots els amants de la música.
La data del 12 de gener serà quan ja hagi tornat tothom a la normal activitat després de festes, i començar amb un bon musical pot ser una bona idea.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació
Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat