Benvolguts membres de l’Aula:

Molta teca per resumir encara que només en breus línies, la interessant setmana de continguts que l’equip de l’Aula ens ha presentat. En fem una síntesi:

Presentació del viatge de Fi de Curs: El Sr. J.R. Ussía ens va explicar amb tot detall el magnífic viatge que es realitzarà a Itàlia els propers 6 a 12 de Juny, (Umbria, Marche, Romagna). Molt engrescador el programa, les visites i molt ben preparat. Cal fer la reserva que ja és oberta a l’oficina de l’Aula. Davant de les peticions ja hem obert llista d’espera.

Seminari: Hem completat la 2ª jornada que ha girat sobre un gran explorador molt poc conegut. (Ibn Battuta 1304-1369).

Conferència: Hem quedat ben sobtats amb totes les possibilitats que presenta el camp de la domòtica (fins ara). Amb un conferenciant especialista destacat, però a la vegada un entusiasta d’aquest camp.

Tertúlia: Gran interès i assistència pel tema que vam tractar, 1r. aniversari de la Llei de l’Eutanàsia. Molta informació d’experts per consultar i debatre, però també una gran participació dels assistents. Resultat, una tertúlia molt enriquidora per tots.

I pels propers 15 dies tenim:

Dimarts 21 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia
Dimecres 22 SORTIDA CULTURAL s/ programa
Dijous 23 SEMINARI 10.30 h. presencial
Dimarts 28 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia
Dimecres 1 SORTIDA TEATRE s/ programa
Dijous 2 SEMINARI 10.30 h. presencial

I per la propera setmana:

1 – CONFERÈNCIA: LLUMS I OMBRES DELS ACCIDENTS DE TRÀNSIT.
SR. XAVIER COCA. Advocat.
Dimarts 21, a les 17.30 h., a l’ANC (Arxiu Nacional de Catalunya). Presencial / en línia plataforma ZOOM / accés a gravació després de la conferència.

Una realitat dolorosa en alguns casos i en altres (afortunadament la majoria), que porten molèsties i perjudicis, i que és conseqüència tot plegat de la imparable i canviant presència i utilització de màquines per la mobilitat en general. En definitiva, accidents dels que tots tenim experiències viscudes directa o indirectament.

El ponent Sr. Xavier Coca, és especialista en aquesta matèria i ens parlarà d’aquest complex món que existeix al voltant d’un accident de trànsit.

2 – SORTIDA CULTURAL:
MUSEU DEL TER / COLÒNIA RUSIÑOL. (MANLLEU)
Dimecres 22, sortida a les 9 h., a la rotonda Mercadona / Hotel, Rambla del Celler.

Visitarem el Museu del Ter i una mostra de l’esplendor de la indústria tèxtil a Catalunya, la colònia Rusiñol, vinculada amb el gran artista Santiago Rusiñol.

3 – SEMINARI: GRANS EXPLORADORS DEL MÓN.
SR. JORDI CANAL-SOLER. Escriptor i fotògraf especialista en viatges.
Dijous 23 i 2 de març. a les 10.30 h., a l’ANC (Arxiu Nacional de Catalunya). Presencial, cal inscripció

Durant la 3a. jornada d’aquest magnífic Seminari anirem fins al Segle XVIII, per centrar-nos en la figura de l’explorador francés Jean-François de la Perouse (1741-1788).

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat