Benvolguts membres de l’Aula:

Mentre participàvem en les activitats d’aquesta setmana ens han fet sentir fortament en molts moments, una «Admiració» per les persones i els fets que ens han exposat: Veiem perquè:

Conferència: Parlar d’Admiració per la figura del mestre Pau Casals no és cap novetat, però si hi afegim les «imatges i vivències» que el magnífic conferenciant Joan Vives ens ha regalat, estem segurs que per molts dels assistents ha augmentat l’atractiu de la personalitat que va projectar aquest gran català, respectat i honorat per tot el món, mentre va fer més coneguda la nostra cultura.

Tertúlia: Radicalment diferent el tema i els objectius que hem reconegut en la gran tasca, que la Cooperativa Social l’Olivera impulsa en els dos centres que gestiona, (Vallbona de les Monges i Can Calopa a Collserola), dignes de la nostra admiració perquè dediquen molt d’esforç i vocació a integrar persones amb dèficits i vulnerabilitats, a les que donen feina i lloc on trobar oportunitats de vida socialment integrada.

Ara farem un repàs de les activitats pels propers 15 dies:

Dimarts 21 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia
Dimecres 22 VIATGE PRIMAVERA s/ programa de viatge
Dilluns 27 GRUP DE LECTURA 17.30 h. presencial
Dimarts 28 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial

I per la propera setmana:

1 – CONFERÈNCIA: JAUME PLENSA, FORÇA I SENSIBILITAT.
DRA. CAROLINA CAMAÑES. Doctora en Belles Arts

Dimarts 21, a les 17.30 h., a l’ANC (Arxiu Nacional de Catalunya).
Presencial / en línia / accés a gravació desprès de la conferència.

En la programació de l’Aula i molt oportunament, ens arriba l’oportunitat de conèixer millor aquest gran artista plàstic, que ens ha apropat molt més algunes destacades intervencions recents a Barcelona, (Liceu, Exposicions, etc.).

La Dra. Carolina Camañes, la nostra conferenciant, ens farà més entenedora la trajectòria i l’estil d’aquest artista que ha aconseguit ser mundialment reconegut per les particulars característiques de les seves obres.

2 – VIATGE DE PRIMAVERA: ALBACETE, LA SUÏSSA MANXEGA I LA MANCHUELA.

Dimecres 22, a les 8 h., sortida des de la Rotonda Mercadona / Hotel, Rambla del Celler (s/ programa de viatge)

Per fi ja som a punt de fer el 1r. viatge del Curs i per tant un bon grup de membres de l’Aula sortiran a visitar un indret poc conegut però ple d’agradables sorpreses.

Com altres vegades, demanem als nostres «enviats especials», algunes imatges per poder gaudir també del lloc, encara que patint les «dentetes» pròpies del cas. BON VIATGE AMICS !!!

Atentament,

Josep Boix

Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès

Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat