Benvolguts membres de l’Aula:

Petita revisió de les activitats realitzades:

Conferència: Una presentació d’impacte per part del Sr. Albert Garcia Boté, (atesa la seva joventut sobta un xic tractar-lo de vostè), que va parlar de la producció i disseny del seu audiovisual «Sweet Side»,  multipremiat en molts certàmens, però centrat en un tema tant colpidor com la Salut Mental a casa nostra i el suïcidi que en moltes ocasions se’n deriva. L’any 2022, va arribar a l’esgarrifosa xifra de 4097 persones i una bona part adolescents i joves. Un gran tabú i silenci social ho cobreix. Fins quan?

Tertúlia: Va ser amb nosaltres la Sra. Montserrat Roig per parlar-nos de la música en relació a les persones, les emocions i també de l’extraordinària tasca musical i social que desenvolupa la Fundació Maria Canals, amb les diferents línies d’activitat que impulsen. Admirable!

I a la propera setmana:

1 – CONFERÈNCIA.

TRAJECTÒRIA VITAL, MUSICAL I POLÍTICA DE JOSEP A. CLAVÉ I CAMPS, EN EL BICENTENARI DEL SEU NAIXEMENT.
SR. JOSEP MUT I BENAVENT. Compositor, Director i Pedagog musical.
Dimarts 21, a les  17.30 h., a l’Arxiu Nacional de Catalunya. Seguiment: presencial, en línea plataforma ZOOM, accés a gravació en diferit.<(h2>

Molt importants i diverses les facetes del Mestre Clavé, però per destacar-ne una triarem la fundació del moviment coral a Espanya. El seu treball és avui  present en molts llocs i a la nostra ciutat tenim una realitat extraordinària amb L’Associació Coral La Lira, (125 anys de vida), i que recentment van ser a l’Aula per parlar-nos de la seva tasca. El nostre ponent Sr. Josep Mut i Benavent, és  un extraordinari coneixedor d’en Clavé, ja que és President de la F.C. Clavé, va ser director de la Banda Municipal de Barcelona, Professor del Liceu, i ha dirigit més de dos mil concerts per Europa i América. Aquest any 2024, ha completat la composició d’una Òpera vers la figura del Mestre Clavé en el bicentenari del seu naixement.

2 – SORTIDA.

REUS, VERMUT I MODERNISME.
Dimecres 22, s/programa de viatge.
Una sortida magnifica per conèixer Reus a fons i a la que dedicarem tot el dia, amb visites tant emblemàtiques com: Institut Pere Mata, Ruta Modernista del Centre de la Ciutat, Teatre Fortuny, Casa Gasull, Pl. Mercadal, Gaudí Centre i Casa Navàs, etc. Acompanyats per una guia experta i l’habitual bona organització de l’equip de Sortides de l’Aula, ens espera una jornada excepcional.

3 – GALERIA FOTOGRÀFICA DE LA SETMANA

Atentament,

Josep J. Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat,
Al Facebook: (https://www.facebook.com/aulasantcugat),
O a l’Instagram: (https://instagram.com/aulasantcugat?igshid=MzRlODBiNWFlZA==).

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat