Benvolguts membres de l’Aula:

Ja entrats a la segona quinzena de setembre, ens apropem a la data en que el nostre curs 2021-2022 començarà. Recordem: 7 d’octubre, a les 17.30 h, al Trade Center.

Ja esteu rebent per correu ordinari, via e-mail i a la nostra web, tant la carta de benvinguda del nostre President, com també el programa del 1r. trimestre amb el detall de totes les activitats, que com podreu veure, són moltes, variades i de gran interès. Potser també cal destacar com una dada important, que LA PRESENCIALITAT HA TORNAT.

No poder disposar fins l’any vinent de la Sala de l’Arxiu per causa de les obres de millora que estant realitzant, ens ha obligat a buscar alternatives que veureu en les diferents activitats, i ens fa molt de goig poder anar a llocs tan entranyables pels santcugatencs com: La Unió, Casa Aymat, Museu Cal Gerrer, Casal Torreblanca.

No ha estat fàcil resoldre les dificultats com podeu suposar, i per tant, us demanem comprensió i voluntat d’adaptació. Us anirem informant / recordant cada setmana, de tot aquest detall.

Són moltes novetats però ens hi adaptarem!!!

1 – ASSISTÈNCIA A LES ACTIVITATS

Caldrà seguir amb atenció les informacions on us avisarem de les diferents activitats. Recordem que encara continuem amb algunes restriccions sanitàries. Continuarem el nostre conducte informatiu regularment i tot anirà bé.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació
Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.
Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat