Benvolguts membres de l’Aula:

Hem realitzat les tres darreres activitats del 1r. trimestre i podem dir que ha estat una estupenda cloenda. D’una part, els que segueixen el Grup de Lectura, han fet la seva sessió regular del curs, satisfets i amb un nou llibre per preparar la sessió de Gener. Un altra activitat ha estat la conferència sobre Beethoven (presencial i en línia), que ens va presentar el Sr. Xavier Chavarria, extraordinària i amb una encertada tria de fragments musicals, per subratllar la força d’un veritable gegant de la música en el 250è aniversari del seu naixement (16 desembre).

Recollim i destaquem avui, que tots els conferenciants han elogiat el coratge de l’Aula per seguir programant activitats en un any tant difícil, però sobretot, el gran esforç que tots els socis han fet per assistir presencialment, quan ha estat possible, i també per aprendre a seguir les activitats “en línia”, quan no hi ha altra opció. Molt bé! Cal que seguim així!

També hem tingut la presentació (en línia), del llibre CONFINATS, d’en Josep Mª Vallès, soci i cofundador de l’Aula. Recomanem la compra / regal del llibre, que és en favor de LA MARATÓ DE TV3. Desitgem molt èxit.

1 – PROGRAMACIÓ DEL 2n TRIMESTRE. GENER – MARÇ 2021

Us hem enviat per correu ordinari el programa del 2n trimestre, que trobareu ben farcit d’activitats. Tot i que som conscients de les incerteses que avui tenim i que anirem confrontant tal i com vinguin, és cert que d’entrada, estem determinats a seguir ben actius. Per tant, ànims! que ens necessitem tots ben disposats.

Recordeu una data: 12 gener, 1ª conferència del 2n. trimestre.

2 – CONSELL CONSULTIU DE LA GENT GRAN DE SANT CUGAT

L’Aula és part, fins ara, de La Taula de la Gent Gran de Sant Cugat, i que properament serà nomenada Consell Consultiu de la Gent Gran de Sant Cugat. El Reglament d’aquesta nova eina de participació està en procés de disseny i definició. Properament serà en exposició pública per part de l’Ajuntament, i calculem que serà aprovat el 1er. trimestre de 2021.

La participació de l’Aula, a càrrec de la companya Anna Riuró, ha estat constant en l’època de la Taula i esperem continuar fent les nostres aportacions, que pensem són d’interès per la Gent Gran de Sant Cugat.

3 – SERVEI DE L’OFICINA DE L’AULA

Us informem que la nostra oficina restarà tancada entre els dies 22 i 31 de desembre. La presència setmanal de l’Aula Informa es mantindrà en aquest període i seguirà arribant per mantenir el nostre contacte.

4 – NADAL

En aquestes dates volem ressaltar el valor i importància que l’acolliment i fidelitat de tots els membres de l’Aula té, per continuar fent els millors esforços i tirar endavant les activitats, superant unes circumstàncies que no ho fan gens fàcil, però confiem que si anem junts, farem un Aula més forta per a tots. Us fem arribar els millors desitjos per tots en aquestes festes, tot i acompanyant un preciós poema de Roser Urra Fàbregas.

NADALA 20-21.JPG

Atentament,
Josep Boix
Responsable de Comunicació
Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.