Benvolguts membres de l’Aula:

Setmana amb 5 jornades d’activitats que amb les diverses matèries, ens han permès completar uns dies ben plens i actius. La important participació dels socis van donant mostra de la bona acollida.

Però volem centrar un moment la nostra atenció sobre una data encara per venir (26 d’abril), Dia Internacional de la Dona i les nenes a la Tecnologia. Te a veure aquest comentari amb la conferència de la Dra. Karina Gibert sobre el tema Intel·ligència Artificial, i ens va exposar el gran repte que ja és entre nosaltres en forma de funcionament d’eines, serveis etc. Però dins del tema exposat va fer sentir la seva crida per afavorir la presència de la dona en el món tecnològic i molt especialment perquè les joves que avui són estudiants, mirin la ciència i la tecnologia com un camp on hi tenen molt a dir.

L’amplitud del col·loqui que hi va haver amb una intensa participació, va fer evident l’interès i sensibilització que aquest tema te entre tots nosaltres.

I ara el resum dels propers 15 dies:

Dimarts 22 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia

Dimecres 23 SORTIDA CULTURAL 8.45 h. s/ programa de sortida

Dijous 24 SEMINARI 10.30 h. presencial

Dimarts 1 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia

Dilluns 7 GRUP DE LECTURA 17.30 h. presencial

I pel que fa a la propera setmana, cal recordar:

1 – CONFERÈNCIA: LA COMÈDIA, DANTE BAIXA ALS INFERNS. (2ª part).

DR. JOAN TRES, escriptor i doctor en Filologia Catalana.

Dimarts 22, a les 17.30 h., presencial a LA UNIÓ i per plataforma ZOOM.

És la segona part del cicle que sobre La Comèdia de Dante, ens imparteix el Dr. Joan Tres, per seguir aprofundint en aquesta important obra d’abast universal.

2 – SORTIDA CULTURAL: CASES DE MATAMARGÓ. (PINÓS – SOLSONÈS).

Dimecres 23, a les 8.45 h. Trobada a la Rotonda Hotel i Mercadona de la Rambla del Celler.

En aquesta visita trobarem arrels i referències que la fan especial i molt interessant. La zona ja va començar a ser poblada amb els assentaments fruit de la reconquesta dels àrabs. Entre les comarques del Bages i el Solsonès, ens trobarem al veritable centre geogràfic de Catalunya (Pinós). També podrem veure la recuperació dels paisatges forestals, que van ser devastats pels incendis de 1998.

Serà una jornada diferent i molt entretinguda.

3 – SEMINARI: L’ÍNDIA CONTEMPORÀNIA.

SR. ENRIC DONATE, viatger, traductor i creador de continguts.

Dijous 24, a les 10.30 h., presencial a la CASA AYMAT.

Ens trobem ja a la darrera jornada d’aquest seminari que ens ha permès comprendre amb tota la seva complexitat aquest enorme país, tant ancestral i amb tants reptes per resoldre dintre del seu procés de modernització

Agraïm sincerament l’excel·lent feina del Sr. Enric Donate per desenvolupar els continguts d’aquest seminari.

4 – VIATGE: ANDALUCÍA EN FLOR (SEVILLA I CÓRDOBA).

Heu rebut un primer comunicat de la preparació d´aquesta magnífica i engrescadora sortida que es farà del 8 a l’11 de maig. És necessari treballar i tancar el programa del viatge, hotels, etc… i cal saber el nombre de persones que es volen inscriure. Per això avui divendres 18 i dilluns 21, podeu fer la preinscripció a l’oficina de l’Aula.

Atentament,

Josep Boix

Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària

per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès

Telf.: 93 583 66 96

www.aulasantcugat.cat