Benvolguts membres de l’Aula:

Les activitats programades aquesta setmana, han seguit el seu puntual desenvolupament i per tant, des de la punyent conferència «Rescatant nens a les presons del Nepal», fins el Seminari de Japó i la visita cultural a Can Monmany, s’han completat perfectament.

Una de les activitats que aquests dies ens ocupen més energies, és la preparació de l’acte del XXè Aniversari de la fundació de l’Aula, que celebrarem el proper dia 30 de novembre, al Teatre-Auditori, a les 19.30 h. Són molts els detalls que cal deixar ben endreçats perquè tot surti bé, però un d’ells molt important, és que tots els membres de l’Aula estigueu ben informats i per això, rebreu un programa de l’acte mitjançant correu ordinari i també via e-mail.

També us avancem que l’Escola Fusió està fent intensos preparatius i assajos dels 3 grups musicals, (gaire bé 60 artistes), que intervindran perquè tot sigui perfecte.

Resum d’activitats dels propers 15 dies:

Dilluns 22 CURS TIC 9.30 h. presencial
Dimecres 24 CURS TIC 9.30 h. presencial
Dijous 25 SEMINARI 10.30 h. presencial
Dijous 25 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial / en línia
Dilluns 29 GRUP DE LECTURA 17.30 h. presencial
Dimarts 30 ACTE XX ANIVERSARI 19.30 h. presencial
Dimecres 1 VISITA CULTURAL 8.45 h. punt de trobada

I ara el detall de la propera setmana:

1 – CURS DE FORMACIÓ EN TIC: APRENDRE A UTILITZAR EINES COM ZOOM, MEET GOOGLE, TEAMS, etc.
SR. JUREK PODLEWSKI, Llicenciat en Matemàtiques i Informàtica per la Universitat de Gdansk.
Dies 22 i 24 de novembre de 9.30 h. a 11.00 h., a la seu de l’Aula

Aquest curs és perfecte per millorar el nostre domini d’eines que fa un temps gairebé no existien i en tot cas, semblaven més pròpies de l’entorn empresarial. Però el cert, és que avui ja són part de la nostra vida. L’Aula és la prova d’aquesta nova realitat per moltes de les nostres activitats, en el curs passat. Per tots els interessats en millorar el seu nivell, és una oportunitat ideal.

2 – CONFERÈNCIA: LES MENTIDES DE LA CIÈNCIA.
DR. JOSEP CLOTET, Doctor en Biologia Molecular per la UAB. Vicerector de la UIC.
Dijous 25, a les 17.30 h, al TRADE CENTER. També per plataforma ZOOM.

La veritat és que el títol de la conferència té un punt de paradoxa i que provoca la nostra estranyesa, ja que de sempre, esperem trobar en la ciència certeses i exactitud, però estarem encuriosits per desvetllar el que ens proposa el Doctor Josep Clotet, de gran trajectòria investigadora, amb el contingut de la seva conferència.

3 – SEMINARI: JAPÓ
DRA. RAQUEL BOUSO GARCIA, professora de Pensament i Religions d’Àsia de la UPF

Es celebrarà la darrera jornada d’un seminari que ha estat molt interessant i aprofundint en les característiques d’aquell gran país, tan capdavanter en molts aspectes de la ciència i la tecnologia, i que defensa i manté la vigència i l’estima per les seves tradicions i la seva personalitat.

4 – XXè ANIVERSARI DE L’AULA. TEATRE-AUDITORI DE SANT CUGAT
ORQUESTRA MODERNA FUSIÓ, ROCK CHOIR SANT CUGAT, QGAT COUNTRY.
CODIRECTORA SRA. GEMMA NAVARRA
Dimarts 30 de novembre a les 19.30 h.

Si comptem els 10 dies que falten per aquest concert de l’aniversari, veiem que ja ho tenim a tocar. És ara quan comencen a ser visibles els preparatius fets. Us mantindrem ben informats.

Pel que fa a l’espectacle musical, és únic i diferent, pel gran nombre d’artistes que hi participen i perquè els temes són de la música més vibrant del segle XX, amb una combinació de musics / orquestra, una coral Rock Choir i cantants solistes, que ens portaran un final que serà una veritable explosió artística, on incorporaran també, el country. Realment és molt atractiu.

Les entrades ja són a la venta i a molt bon ritme. Oficina de l’Aula: de 10.00 a 13.00 h. US HI ESPEREM A TOTS!!!

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació
Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat