Benvolguts membres de l’Aula:

Dia a dia rebem noves informacions sobre l’apropament de la vacunació anti-Covid a les nostres vides. Esperem que ben aviat i amb els trams d’edat que s’ha filtrat a la premsa, tots nosaltres ja podrem accedir a la vacunació. Ho esperem pel bé de tots, i com més aviat millor.

Pel que fa a les activitats a tenir presents a les agendes dels propers 15 dies, fem una petita revisió.

Dimarts 23 SEMINARI 10:30 h. en línia
Dimarts 23 CONFERÈNCIA 17:30 h. en línia
Dimecres 24 VISITA CULTURAL 17:00 h. en línia
Dijous 4 CONFERÈNCIA 17:30 h. en línia

I per la setmana immediata:

1 – SEMINARI: HISTÒRIA DE LA MÚSICA. L’ESCLAT MUSICAL DE L’EUROPA DEL NOU-CENTS. (continuació del Cicle Romàntic).
Sr. XAVIER CHAVARRIA. Musicòleg i crític musical.
Dies 23 febrer i 2, 9, 16 i 23 març. A les 10:30 h. (en línia plataforma ZOOM)

Comença aquest interessant seminari que s’ha reprogramat i per tant, agraïm les facilitats del Sr. Chavarria. Les dates són properes però encara es disposa d’algunes places pel qui es vulgui inscriure.
El ponent i el tema del Seminari són elements que el fan molt atractiu, per tots els que estimem la música.

2 – CONFERÈNCIA: HUMANISME: LA CERCA DE LA PLENITUD I EL GOIG DE VIURE.
Dr. JUAN MANUEL DEL POZO. Doctor en Filosofia per la UB. Professor emèrit i Síndic de la UdG.

Canviem novament de tema en la sèrie de conferències que anem presentant. Ara entrem en el camp de la filosofia que ens ha d’ajudar a reflexionar en aspectes transcendents de la nostra vida. La plenitud i el goig de viure podem dir que han planat sempre sobre les vides i els pensaments de tots, i molt especialment de com aconseguir-ho.

Dirigirà la conferència el Dr. del Pozo, que ha ocupat molt importants responsabilitats en la Universitat de Girona i que entre altres, va ocupar el càrrec de Conseller d’Educació i Universitats al Govern de Catalunya.

3 – VISITA VIRTUAL ACOMPANYADA AL PARLAMENT DE CATALUNYA
Dimecres 24, a les 17:00 h. (en línia)

Sempre és un honor visitar la seu on els nostres representants polítics fan la seva feina i ara, aquesta visita el fa més proper, ja que el passat dia 14 hem votat la seva renovació.
Tenim l’oportunitat de seguir aquesta visita amb el format -en línia-. Els passats dies us vam enviar la informació detallada de com inscriure’s a l’oficina de l’Aula. Tot i que són limitades, disposem d’unes últimes places.

4 – OFERIMENT DE VOLUNTARIAT A L’AULA

Aquesta setmana heu rebut l’escrit del President de l’Aula, anunciant l’inici de les inscripcions per tots els que vulguin participar com voluntaris de l’Aula, per dur a terme les diferents tasques i activitats.

És una labor que permet integrar-se activament en una feina que ajuda a tots a mantenir-nos solidaris, en acció i col·laborar perquè l’Aula pugui realitzar la seva missió. Us animem a donar el pas endavant !!!

Atentament
Josep Boix

Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.