Benvolguts membres de l’Aula:

A banda de les diferents activitats d’aquesta setmana que tots hem pogut gaudir, voldríem compartir amb vosaltres diferents fets que també formen part de la vida de l’Aula i que ens fa goig que conegueu.

– Aquest any, l’Arxiu Nacional de Catalunya compleix 40 anys de la seva fundació, i des de 1995 també és part de la vida de Sant Cugat. La seva col·laboració ens ha permès utilitzar durant molts anys el seu Auditori per les nostres conferències. Hem participat en aquesta commemoració amb molt de gust i confiem que properament, puguem recuperar aquella normalitat.

– Un altre fet que volem destacar és la generositat de molts comerços i serveis de Sant Cugat, que s’han donat d’alta com a Socis Protectors de l’Aula. Properament rebreu el tríptic amb la llista actualitzada, perquè també, si ens és possible, els ajudem a ells retornant el seu favor.

– Un altre fet a valorar, és l’estupenda experiència que hem tingut amb les dues sortides culturals (virtuals en línia). Això ens anima a programar noves sortides pel proper trimestre. Estem contents de recuperar també aquestes activitats amb aquesta fórmula, fins que no sigui possible tornar a la presència física.

Pel que fa al resum d’activitats properes, tenim proper l’espai de Setmana Santa, i per tant fem el detall de la propera setmana:

1 – GRUP DE LECTURA.
Sra. SÍLVIA VALLS. Professora i Coordinadora.
Dilluns 22, a les 17:30 h. (en línia, plataforma ZOOM)

Per aquesta jornada, el llibre triat és «ELS IMPOSTORS» (edició en català, Columna Ediciones), «LOS IMPOSTORES» (edició en castellà), Editorial Destino), de Pilar ROMERA. Gran escriptora i molt bon llibre que ens porta a la Barcelona de postguerra. Ha estat un llibre molt llegit i que va ser una gran descoberta i novetat, l’any passat. Molt bona tria !!!

2 – SEMINARI: HISTÒRIA DE LA MÚSICA. L’ESCLAT MUSICAL DE L’EUROPA DEL NOU-CENTS (continuació del Cicle Romàntic)
Sr. XAVIER CHAVARRIA. Musicòleg i crític musical.
Dimarts 23, a les 10:30 h. (en línia, plataforma ZOOM)

Aquesta sessió del proper dimarts, serà la jornada de cloenda d’aquest magnífic seminari, que ha estat molt ben valorat pels assistents. Moltes gràcies al Sr. CHAVARRIA per la magnifica direcció del Seminari.

3 – CONFERÈNCIA: EL MITE DE NOÉ I EL DILUVI UNIVERSAL DES D’UNA PERSPECTIVA CIENTÍFICA
Dr. MARIANO MARZO. Catedràtic d’Estratigrafia a la Facultat de Ciències i de la Terra i l’Oceà de la UB.
Dimarts 23, a les 17:30 h. (en línia, plataforma ZOOM)

Encara ben recents les impressions de la conferència d’ahir amb el tema del temporal Gloria, anem ara a endinsar-nos en un tema mític com l’Arca de Noé, amb una visió científica.

El nostre conferenciant és ben conegut tant per la seva excel·lent tasca docent a la UB, com també per la seva labor divulgativa tant als diaris, com a TV per qüestions ben diverses, lligades als fenòmens terrestres i també a l’energia. En fi, una oportunitat extraordinària per a tots.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació
Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.
Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat