Benvolguts membres de l’Aula:

Com sempre la setmana ens ha ofert activitats ben interessants com:

Grup de Lectura: Amb la coordinació de Mariona Masferrer han complert la darrera jornada del programa, que com «extra» han compartit sessió amb l’escriptor Xavier Moret Ros. El Grup de Lectura per tant ja comença a preparar el programa del curs vinent.

Conferència: Ha estat una sessió ben intensa ja que la informació de la Sra. Ana Ayuso, molt completa i rigorosa, ens ha ajudat a tenir una visió més propera i detallista de la immensitat del país i la gran dificultat dels problemes que enfronten els seus governants. Tots ells són d’implicació per la resta del món (Amazònia, alineament polític, etc.), però molt especialment per la seva població. Desitgem i necessitem que els acompanyi la sort i l’encert.

Preparem els propers 15 dies:

Dimecres 24 TERTÚLIA 17.00 h. presencial
Dijous 25 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia
Dimarts 30 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia. CLOENDA CURS
Dimecres 31 SORTIDA CULTURAL S/ PROGRAMA

I per la propera setmana:

1 – TERTÚLIA: EVOLUCIÓ DE LA PROBLEMÀTICA DE L’HABITATGE A SANT CUGAT.
SR. JOSEP MASSAGUÉ. Arquitecte.
Dimecres 24, a les 17.00 h., Cal Gerrer / Fundació Cabanas. presencial amb inscripció prèvia.

Tot un conjunt de circumstàncies fan que aquesta tertúlia arribi farcida d’expectatives per tractar un tema estrella que ens afecta a tots. La dificultat ja tradicional de trobar vivenda assequible a Sant Cugat, les limitacions del desenvolupament urbanístic, els aspectes econòmics i financers, etc. Són elements del trencaclosques, que entendrem millor amb l’autoritat del Sr. Josep Massagué, Arquitecte Municipal de Sant Cugat durant molts anys. No podem tenir un millor especialista a la nostra tertúlia, que sens dubte serà molt profitosa.

2 – CONFERÈNCIA: RAVENNA I FERRARA, MOSAIC I PINTURA.
DRA. CAROLINA CAMAÑES. Doctora en Belles Arts.
Dijous 25, a les 17. 30 h., a l’ANC (Arxiu Nacional de Catalunya). Presencial / en línia plataforma ZOOM / accés a gravació després de la conferència.

Molt encertada la programació d’aquesta conferència, tant pel que fa al tema d’un territori de gran riquesa històrica i monumental, com també per la proximitat del viatge que l’Aula ha organitzat a aquella zona pels primers dies de Juny. Els afortunats viatgers «entraran en matèria», i els que no hi podem anar ho gaudirem, tot esperant un altra oportunitat.

Tenir aquesta conferència amb el mestratge de la Dra. Carolina Camañes ho fa particularment atractiu, ja que la profunda coneixença de la zona que la ponent en té, s’hi afegeix la seva gran estimació de l’art i la facilitat amb la que ho transmet i mostra de manera fàcil i entenedora a tots els que l’escoltarem.
Us la recomanem especialment!!!

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat