Benvolguts membres de l’Aula:

Aquesta setmana hem completat un cicle de visites culturals que havíem aturat fa un temps per culpa de les restriccions sanitàries. Afortunadament, hem pogut seguir gaudint de les sortides fent l’adaptació al format virtual, i prou bé que ens n’hem sortit tots plegats si recordem les que hem fet: Parlament, Dones Extraordinàries de Barcelona, Montserrat, Sincrotró Alba, Museu Dalí i també unes visites museístiques per aquest cap de setmana. Ha estat en conjunt, una molt bona experiència.

També volem destacar la gran acollida que ha tingut la promoció dels «nous simpatitzants», dins la campanya: Ajudem a fer créixer l’Aula. Fins ara, 23 persones s’han inscrit per conèixer les nostres activitats en aquest final de trimestre, i desitgem que s’afegeixin amb tots nosaltres el proper curs. Benvinguts!!!

Fem ara la previsió d’activitats per la nostra agenda:

Dissabte 22 VISITA VIRTUAL 21:30 h. en línia
Diumenge 23 VISITA VIRTUAL 21:00 h. en línia
Dimarts 25 TERTÚLIA 17:30 h. presencial
Dijous 27 CLOENDA CURS 17:30 h. presencial / en línia
Divendres 28 GRUP DE LECTURA 17:30 h. presencial

I amb una mica més de detall:

1 – ACTE DE CLOENDA CURS 2020 – 2021
Dijous 27, 17:30 h.
Trade Center: presencial (inscripció prèvia) i en línia plataforma ZOOM.

Aquest any l’Aula compleix 20 anys i tenim previst un acte commemoratiu, que esperem sigui amb presència segura i sense restriccions per tothom el mes de novembre. Ja us anirem informant.

Però és clar que ara també volem fer un acte especial com a cloenda d’aquest curs 2020-2021. Es tracta d’una Taula Rodona per fer una mirada a l’evolució de l’Aula des de la seva constitució. L’acte serà presentat pel periodista Josep Mª Vallès i tindrem la participació de: Josep Daniel, Antoni Monerris, Marc Plens i Llibori Casadellà, que en diferents moments d’aquest període, han impulsat la vida de la nostra Associació en situacions diverses i on no han faltat els moments difícils i les nombroses dificultats.

Creiem que és molt important poder tenir en aquesta jornada el vostre recolzament i presència.

Recordeu que cal fer inscripció per l’assistència presencial a l’acte.

2 – TERTÚLIA: RESCATANT NENS DE LA PRESÓ DEL NEPAL.
Sra. MARINA PORTABELLA. Fundadora i Presidenta de l’ONG, DREAM NEPAL.
Dimarts 25, 17:30 h. Presencial (cal inscripció), al Museu Cal Gerrer.

Contents de recuperar aquesta activitat tan participativa per molts que volíem retrobar, i que ara ja ens és possible tornar a oferir als socis – tertulians. La nostra ponent, Marina Portabella, ens aproparà amb una visió ben real de la feina que fan, centrada en els nens abandonats quan els seus pares estan a la presó. Tema ben punyent arreu del món però molt més quan arribem a països del 3er. món. Mes informació (www.dreamnepal.org).

3 – GRUP DE LECTURA.
Sra. SÍLVIA VALLS. Professora i coordinadora
Divendres 28, 17:30 h. Presencial, al Museu Cal Gerrer.

Llibre triat: LES LLEIALTATS de Delphine de Vigan. Edicions 62, en català i Editorial Anagrama, en castellà. Publicat a França el 2018, i ben de pressa traduït al català i castellà amb molt d’èxit. Escriptora de vida familiar difícil i amb complexes relacions que han influït molt en la seva projecció personal i ambient de la seva obra.

4 – VIATGE A ASTÚRIES: OCTUBRE 2021

Us hem enviat aquesta setmana el comunicat de primera informació del viatge a Astúries, que tenim previst pel mes d’octubre i obrint la preinscripció.

Som coneixedors del gran interès per fer la inscripció per «culpa» de l’atractiu de la zona i el desplaçament, per tant, en el cas de superar el nombre de places inicial, crearem una llista d’espera. La confirmació definitiva del viatge serà el proper mes de setembre.

5 – SORTIDES VIRTUALS PER FACEBOOK

És una data molt immediata (aquest cap de setmana), però de bon aprofitar pels que estiguin interessats. A la informació que heu rebut, es detalla l’enllaç a utilitzar per arribar a cada visita.

Visites: MUSEU LOUVRE 22 maig 21:00 h.
CAPELLA SIXTINA 23 maig 21:00 h.

Atentament.
Josep Boix
Responsable de Comunicació
Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat