Benvolguts membres de l’Aula:

Setmana ben plena d’interessants activitats que repassem breument:

Seminari. Extraordinari contingut i amb el Sr. Rafael Grasa, hem gaudit d’un ponent de gran volada i perspectiva. Molt positiu el balanç dels assistents.

Conferència. Esforç de programació de l’Aula, per introduir-nos en aquesta matèria nova i difícil per no experts. S’ha completat amb la presència del Sr. Josep M. Ganyet, expert i divulgador en A.I., que ens ha donat una visió entenedora i molt útil per conviure amb aquesta nova tecnologia. Molt interessant.

Tertúlia. Els boletaires i també els  curiosos de la micologia, van tenir amb la presència del Dr. Josep Piqueras, una estona per ampliar la visió d’aquest món dels bolets i les seves propietats.

Taller d’Escriptura. S’ha desenvolupat la darrera sessió i cloenda del 1r. Taller d’Escriptura de l’Aula. Preparem ja la 2ª edició pel proper curs.

Viatge a Porto. Retorn a casa del grup de viatgers molt contents de l’organització i dels interessants llocs visitats (Porto, Aveiro, Braga, Guimaraes, etc). Per a tots els lectors, trobareu l’enllaç a un petit reportatge fotogràfic que ens ha preparat la nostra amiga Anna Pallicera: https://youtu.be/1Xek5nwkOHg

Moltes gràcies Anna!!!

Programació del 3r. Trimestre. Us hem enviat per correu ordinari, per mail i també la trobareu a la nostra web, la programació del 3r. trimestre. (Avui es publica una síntesi en la pàg. 17 del TOT).

Ara tenim la pausa de Setmana Santa, però com podreu veure, comencem el trimestre el dia 4 d’abril, amb una conferència extraordinària que detallem a seguit. Molt bona Setmana Santa per a tots.

1 – CONFERÈNCIA.

FIRA DE BARCELONA, MOTOR ECONÒMIC DE CATALUNYA.
SR. PAU RELAT. President de Fira de Barcelona.
Dijous 4 d’abril, a les 17.30 h., a la Sala del TRADE CENTER. Seguiment: presencial, en línia plataforma zoom, accés a gravació en diferit.

Parlar de Fira de Barcelona és fer-ho d’una Institució que aviat complirà 100 anys de vida i que és la principal entitat en l’organització d’esdeveniments, i la més important d’Espanya. Salons molt importants com el «Mobile W. Congress», Alimentària, etc. Tindrem la satisfacció d’escoltar al Sr. Pau Relat, President d’aquesta admirable Institució que dóna prestigi al nostre país. Sabrem del seu present i dels reptes a futur que es plantegen. No us la perdeu!!!

2 – GALERIA FOTOGRÀFICA DE LA SETMANA

Atentament,

Josep J. Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat,
Al Facebook: (https://www.facebook.com/aulasantcugat),
O a l’Instagram: (https://instagram.com/aulasantcugat?igshid=MzRlODBiNWFlZA==).

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat