Benvolguts membres de l’Aula:

Tots hem passat i desitgem que ben aprofitat, el parèntesi de Setmana Santa i ja hem desenvolupat tant la Conferència com la Tertúlia previstes per aquesta primera setmana. Seguim a una propera setmana plena d’activitats com podeu veure en el resum i que desitgem ben positives per a tots els participants.

I és clar que entre totes les coses que vénen, hem de fer record de dues dates d’extraordinària simbologia per a tots: dissabte 23, Sant Jordi, i dimecres 27, la Verge de Montserrat. Caldrà que ho celebrem dins de la diversitat de símbols i continguts de cadascuna. Per altra banda i com referència especial per a tots, fem esment del Concert «MÚSICA PER LA PAU A UCRAÏNA» que organitza Càritas de Sant Cugat i al que l’Aula s’ha adherit. Recordem les dades: Dia 23 a les 20.30 h. Església del Monestir. Entrada lliure i aportació voluntària a Càritas.

Ara fem el resum dels propers 15 dies:

Dilluns 25 GRUP DE LECTURA 17.30 h. presencial
Dilluns 25 CURS TIC 9.30 h. presencial
Dimarts 26 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia
Dimecres 27 SORTIDA CULTURAL 10.00 h. s / programa
Dimecres 27 CURS TIC 9.30 h. presencial
Dimarts 3 SEMINARI 10.30 h. presencial
Dijous 5 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia

I pel que fa a la propera setmana:

1 – GRUP DE LECTURA:
SRA. MARIONA MASFERRER, escriptora i coordinadora del Grup.
Dilluns 25, a les 17.30 h., presencial al CASAL DE TORREBLANCA

El llibre triat per aquesta sessió és «Lo que queda de luz», de Teresa Hadley (Editorial Sexto Piso), “Cap al tard”, edició catalana (Edicions 1984). Gran escriptora anglesa que, amb aquesta darrera obra manté la seva línia de títols que posen atenció a la temàtica de relacions humanes.

2 – CURS DE FORMACIÓ EN TIC.
SR. JUREK PODLEWSKI, Llicenciat en Informàtica i Matemàtiques per la Universitat de Gdansk.
Dies 25 i 27, a les 9.30 h. a la Seu de l’Aula (cal inscripció prèvia)

En aquestes sessions es treballarà una eina transcendental en l’enviament i transcripció de materials des de fa molt de temps (el PDF). Cal mantenir els coneixements actualitzats amb les seves novetats.

3 – CONFERÈNCIA: LA COMÈDIA, DANTE AL PARADÍS PASSANT PEL PURGATORI (3ª part i final del cicle).
SR. JOAN TRES, escriptor i Doctor en Filologia Catalana
Dimarts 26, a les 17.30 h. Presencial a l’ANC i per plataforma ZOOM

És la 3ª part del magnífic cicle sobre La Comèdia de Dante, que representa la culminació de la mirada propera i entenedora que ens ha ajudat a fer el Dr. Tres d’aquesta magnifica obra. Serà també una bona ocasió d’agrair al ponent les 3 extraordinàries sessions que ens ha ofert .

4 – SORTIDA CULTURAL: ÍNDIA A BARCELONA

Dimecres 27, a les 10 h.
Punt de trobada: Pl. Catalunya, davant del Cafè Zurich

Farem una aproximació a la presència de la cultura índia a Barcelona, en una interessantíssima visita, que d’una part ens fa complement del recent Seminari que vam tenir a l’Aula sobre aquest mil·lenari país i, per altra banda, apropar-nos i veure que és ben arrelada entre nosaltres, amb una integració molt bona en el nostre teixit socio-econòmic.

L’organització ens recorda que les senyores no han de portar mitges (rentat de peus per tots a l’entrada al temple Sikh).

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat