Benvolguts membres de l’Aula:

Pas a pas anem prenent velocitat en l’entrega d’anuncis, informacions i comunicats que pertanyen a activitats del vostre interès. Pel que fa a la programació del 1r. trimestre, avui podeu trobar una pàgina informativa al TOT amb el detall de les activitats del 1r. Trimestre (pàg. 15).

Setmana de la Gent Gran: Amb l’arribada del mes d’octubre, arriba també la Setmana de la Gent Gran que com sabeu l’Aula l’anima amb la seva presència al Consell de la Gent Gran i en els actes programats. Per tal de que tots n’esteu ben assabentats us enviem el programa d’activitats previstes per aquests propers dies i a les que tots hi podem ser presents.

1 – VISITES I VIATGES CULTURALS

La inscripció pel viatge al País Basc, encara permet algunes incorporacions per cobrir les places disponibles d’aquest tradicional i sempre atractiu viatge, però amb les seves especialitats dels llocs a visitar.

2 – GRUP DE LECTURA I TALLER D’ESCRIPTURA

Com ja us hem informat, aquesta setmana tenim una sessió de presentació d’aquestes dues activitats a LA SALVATGE LLIBRES. (28 setembre).

Us enviem també el cartell informatiu amb els detalls de la jornada i la inscripció a l’Aula.

3 – NOVES ACTIVITATS A L’AULA

Volem fer més ample el ventall d’activitats de les que tots puguem triar i dues ja serà una realitat properament. (Com veieu els equips de treball vénen creatius i amb noves forces). Molt bé!!!

– Taller d’Escriptura: (ja informat i per presentar el dia 28)

– Caminades a l’Aula: La memòria de la frase llatina «mente sana in corpore sano», serveix d’inspiració per completar la feina cultural, és el 8 de novembre i cal inscripció a l’Aula. (us en farem recordatori).

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat