Benvolguts membres de l’Aula:

Ja que estem molt propers al Nadal, hem canviat la data en la que cada setmana us fem arribar les informacions que volem us ajudin a mantenir un millor contacte i seguiment de les activitats i de la vida de l’Aula. Per tant, avui és un dia especial i només parlarem de dues coses importants:

1 – PROGRAMACIÓ 2n. TRIMESTRE (Gener – Març 2021)
Ja és amb vosaltres (via e-mail i també paper per correu ordinari), el detall d’activitats per aquest proper trimestre, (recordeu que comencem el 12 de gener). Una programació que com sempre, hem volgut variada en els temes i guardant la qualitat desitjada. En l’enviament, trobareu l’escrit del President i una informació del primer Seminari d’Art, que començarà el 21 de gener.

2 – NADAL
I encara que les circumstàncies són diferents a altres anys, hem de buscar el goig en “el què podem fer, i no pensar gens en el què no es pot”. Dediquem totes les energies positives a nosaltres i el nostre entorn, i deixem al fons del calaix tot allò que no ajudi.
Des de l’Aula, us volem enviar a tots dues coses que ajudin a tenir bons moments:

Una és la senzilla lletra de la nadala més universal i que sempre ajuda a trobar els bons sentiments. Segur que la música la coneixeu tots.

La segona cosa, és una imatge que hem conegut fa ben poc i que té relació amb un membre de l’Aula (moltes gràcies per deixar-nos-ho dir). Es tracta d’una preciosa imatge de l’escultor Josep Mª Brull i agraïm la col·laboració de la sòcia de l’Aula i filla, Núria Brull.

BON NADAL A TOTS!!!
SANTA NIT (Franz Grüber)
Santa nit, plàcida nit
Els pastors han sentit
l’al·leluia, que els àngels, cantant
en el món han estat escampant:
el Messies és nat, el Messies és nat

Santa nit, plàcida nit
ja està tot adormit
vetlla sols en la cambra bressant,

dolça mare que al nin va cantant:

dorm en pau i repòs, dorm en pau i repòs.

Atentament,

Josep Boix

Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.