Benvolguts membres de l’Aula:

La conferència del dimarts 21, ha posat el llaç a les activitats del 1r. trimestre, que han conclòs amb plena satisfacció per la participació dels socis en les diferents activitats i especialment també en la recent celebració del XXè Aniversari de la Fundació de l’Aula.

Però ja sabeu que l’Aula no s’atura i ja esteu rebent a casa el tríptic habitual amb el programa d’activitats del 2n. trimestre, que també inclou algunes informacions d’interès. També el podeu consultar a la nostra web: www.aulasantcugat.cat. Com podreu veure, el programa es reprèn el dimarts 11 de gener. Ja anirem parlant amb detall de totes les activitats que us proposem, però cal que reserveu l’agenda, perquè també ens hem d’activar quan abans millor i més, desprès del període de festes.

Per tant: ENS RETROBAREM EL DIMARTS, 11 DE GENER, AL TRADE CENTER !!!

1 – PROGRAMA D’ACTIVITATS DEL 2n. TRIMESTRE

Com diem, el detall de les gairebé 40 jornades d’activitats diferents que tindrem durant el 2n trimestre, el trobareu al programa. Serà important que tinguem en compte les recomanacions que anirem rebent, respecte als aforaments i inscripcions prèvies que en les diferents activitats i calendari, ens anirem trobant.

2 – CALENDARI DE SERVEI A L’OFICINA
Us informem que l’oficina de l’Aula restarà tancada a partir del 24 de desembre i tornarà a donar el servei habitual als socis, el dia 3 de gener.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat