Benvolguts membres de l’Aula:

Estem plenament engolits pel període Nadalenc i per tant instal·lats i envoltats pels preparatius de tot ordre que porten aquestes festes. Cal doncs que ho passem el millor possible un any més.

Però com diu la dita «la vida sigue» i tenim algunes informacions que hem de comunicar-vos:

1 – CONCERT DE LA GENT GRAN DE SANT CUGAT

Es va celebrar el dia 18 amb la presència de l’Alcaldessa i tot plegat va ser un veritable homenatge a la Gent Gran. Es va entregar a l’Aula (i altres entitats), un guardó com a reconeixement de la labor que impulsem a Sant Cugat.

2 – UNIVERSITAT A L´ABAST (UAB)

El dia 19 hem tingut una sessió de treball a la UAB, a la que estem adscrits, per avaluar les accions que es duen a terme i la coordinació general de les Aules.

3 – PROGRAMACIÓ DE L’AULA PEL 2n. TRIMESTRE

Heu rebut per diferents mitjans (email, correu ordinari) la programació del 2n. Trimestre i que també podeu visitar a la web. També avui el diari TOT a la pàg. (57), se’n fa ressò. Com podreu comprovar és un programa ben ple d’activitats diverses i preparades amb tota la nostra il·lusió i a les que podem acudir.

Important recordatori: Ens retrobem novament el proper 10 de gener al Trade Center, per seguir la destacada conferència de Sor LUCIA CARAM, amb el tema: Compromiso i Responsabilidad en tiempos de crisis.

4 – SERVEI A L’OFICINA DE L’AULA

Us informem que els dies 27 a 30 de desembre serem de vacances. Tornarem a donar servei a partir del 2 de gener.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat