Benvolguts membres de l’Aula:

Volem posar avui el focus d’atenció en un conjunt de dates i activitats que són reflex de l’intent per part de l’equip de l’Aula, d’aportar el nostre gra de sorra per ressaltar unes dates del calendari que són molt rellevants a casa nostra.

Avui 23 d’abril, Sant Jordi i diada del llibre, ja va tenir un pròleg del Grup de Lectura que el dia 16 va celebrar una sessió presencial, (la primera en molt temps) i amb la presència de l’escriptor Andrés Neuman. Res millor per fer ambient literari.

I per altra banda, el proper dia 27, solemnitat de la Verge de Montserrat, ha tingut com a preparació el dimecres 21 una visita virtual a la Muntanya i Monestir de Montserrat.

Molt ben fet pels que han treballat en la realització d’aquestes activitats, que han aconseguit una millor preparació de tots per aquestes destacades dates!!!

I ara fem una petita mirada a l’agenda dels propers 15 dies:

Dimarts 27 CONFERÈNCIA 17:30 h. en línia
Dijous 6 CONFERÈNCIA 17:30 h. en línia / presencial Trade Center
Dilluns 3 GRUP DE LECTURA 17:30 h. presencial

I pel que fa a la propera setmana:

1 – CONFERÈNCIA: PIONERS CATALANS EN EL MÓN DELS DRONS.
Sr. XAVIER LABRADOR. Expert en drons i operacions. Pilot de drons. CO-CEO de HEMAV
Dimarts 27 abril, a les 17:30 h. (en línia, plataforma ZOOM)

Què podem dir d’uns aparells i una tecnologia que tant recentment han aparegut entre nosaltres i que a tota velocitat (com és lògic), s’està estenent en molts àmbits (investigació, filmacions, control, artístic, militar, etc), i ara inclòs s’ha fet volar per la NASA (amb variants), al planeta Mart. On som ara? i fins on podran arribar aquests aparells i el sector que els desenvolupa? Quines feines podran fer? etc.

Tenim una oportunitat importantíssima d’introduir-nos en aquest camp i de la mà d’un expert professional de primer nivell, en una empresa líder en aquesta especialitat. No us la perdeu!!!

2 – SANT JORDI

Avui tenim la sort de coincidir l’enviament d’aquest Aula Informa amb la diada de Sant Jordi, i us desitgem una jornada plena i amb la satisfacció de poder fer-la al carrer i ben diferent de la tristor de l’any passat. Una senyal més que ens indica que anem millorant dia a dia.

Que es pugui complir un any més la tradició, bons llibres i roses precioses!!!

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació
Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.
Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat