Benvolguts membres de l’Aula:

Ja estem gairebé com els «nostres néts alumnes», que pas a pas anem tancant les dates finals del curs 2021-2022, ja que les nostres activitats a hores d’ara estan totes completades. La darrera, el viatge Fi de Curs a Alemanya.

Tot i aquesta afirmació, volem compartir amb vosaltres alguns punts que ens han semblat importants per comentar.

1 – VIATGE A ALEMANYA

El nombrós grup de viatgers han tornat ja a casa i ens han fet arribar comentaris molt satisfactoris, tant pel que fa a l’ambient entre tots, com també al programa de visites i la resta de l’organització. El nivell del servei i de la programació dels amics d’USSÍA ha estat molt ben reconegut per tothom. També el nostre agraïment als enviaments de magnífiques fotografies, que ens permet oferir una mostra tot visitant la web de l’Aula.

2 – PROGRAMACIÓ DEL NOU CURS 2022-2023

Perquè pugueu tenir una primera lectura del programa d’activitats del 1r. trimestre i ñestudiar el calendari, podeu trobar un avançament visitant la web. Properament us l’enviarem per correu ordinari amb el format habitual del tríptic.

En tot cas. cal que recordeu: COMENCEM DE NOU EL 6 D’OCTUBRE.

3 – INSCRIPCIONS / RENOVACIONS PEL NOU CURS

Recentment heu rebut l’escrit del President de l’Aula, anunciant l’obertura de la inscripció de socis pel nou curs, i també comença el procés de renovació de tots els que ja venim del curs passat. Per això heu rebut una informació amb el detall del procediment de com fer-ho.

És molt important per la seguretat de l’Aula poder comptar amb tots els socis que ja hi som, però també amb nous inscrits als que puguem recomanar que vinguin a conèixer les nostres activitats per al curs 2022-2023.

Bona revetlla !!!

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat