Benvolguts membres de l’Aula

Amb les activitats del programa de l’Aula en període de cloenda, molts de nosaltres ja comencem a preparar alguns dies de vacances, i també en molts casos rebem peticions del nostre entorn familiar per donar alguns ajuts als fills, via cuidar els néts fins a superar el període que va fins les vacances dels pares. Sempre que cal i es pot, allà estem.

1 – PREPARACIÓ DE TREBALLS INTERNS DE L’AULA

Els mesos d’estiu són de molta activitat interna, i estem centrats en uns quants temes principals:

– Tancament i ajust dels detalls formals de totes les activitats realitzades en el curs passat.

– Formalitzar els comptes econòmics a data 30 de juny, i preparació de la informació a aprovar pels organismes de control.

– Darrers ajusts i preparació definitiva del programa d’activitats per el 1r. Trimestre del curs 2023-2024.

Com podeu veure tenim per davant un mes de Juliol prou intens i amb tasques importants que cal resoldre abans del mes d’Agost, que ja serà de vacances oficials per l’Aula.

2 – ALTES DE NOUS SOCIS

Estem rebent nombroses visites a la nostra oficina per informar-se i formalitzar la inscripció per al nou curs. No cal dir que qualsevol persona que conegueu i us en parli, la podeu adreçar a l’oficina, que el mes de Juliol donarà servei normalment.

3 – VIATGE DE FI DE CURS A ITÀLIA – REPORTATGE

Sempre tenim esforçats companys, amb la sensibilitat i tècnica dels grans fotògrafs, que ens permeten gaudir i compartir la seva «visió» del viatge. Aquesta vegada, l’Anna Pallicera ens fa arribar una mostra del meravellós viatge a la Regió d’Emilia Romagna. Moltes gràcies Anna!!

Adjuntem l’enllaç:

https://youtu.be/1GXvLsJ33FE

Atentament,

Josep Boix

Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.