Benvolguts membres de l’Aula:

Anem a fer un repàs de les activitats d’aquesta setmana:

Sortida a Subirats / Sant Margarida i els Monjos. Repassar els fets de la nostra Guerra en aquella zona és al nostre abast mercès a la recreació que se’n fa amb molt de detall. Abans de tot un bon esmorzar al mític Ordal i les visites posteriors van completar una molt bona jornada. Gràcies al bon amic de l’Aula, Joan Jordana, tots plegats podrem gaudir d’unes imatges que ens traslladen al que ells van poder viure en directe. Adjuntem enllaç: https://photos.app.goo.gl/uZHWTyg6mEZGaiko8

Seminari Història de la Música. Hem assistit a la 3ª jornada d’aquest excel·lent Seminari sota la direcció del Sr. Xavier Chavarria.

Conferència Sr. Enric Contreras. Interessantíssima conferència sobre un tema sempre actual (i ara també), com el virus. Un col·loqui ben viu ha completat l’interès del contingut.

I per a la propera setmana, cal que comptem amb els següents temes:

1 – GRUP DE LECTURA.</h2<

SRA. MARIONA MASFERRER. Dinamitzadora Cultural. Escriptora.
Dilluns 27, a les 17,30 h., al Casal Torreblanca.
Una sessió més del programa que en aquesta jornada es centra en el llibre «Serenata para Nadia», del gran escriptor turc Zulfi Livaneli, que en les diverses facetes de la seva activitat ha participat en la música, política i cinema. Molt interessant.</>h2>

2 – CONFERÈNCIA.

JOAN ORÓ, EL CIENTÍFIC DE LA VIDA.
SR. JOAN ANTON CATALÀ. Astrofísic, especialista en Física Quàntica i divulgador científic.
Dimarts 28, a les 17,30 h., a la Sala del TRADE CENTER. Presencial i en línia per Plataforma ZOOM.

Joan Oró, nascut a Lleida, va ser un extraordinari bioquímic i catedràtic a la Universitat de Houston. Entre els seus nombrosos estudis va destacar en la investigació sobre l’origen de la vida. Aquest any celebrem el centenari del seu naixement.
Ens en parlarà el Sr. Joan A. Català, Químic i especialista en Astronomia. Gran divulgador científic. Una veritable oportunitat per aprofundir en una personalitat tant interessant. No us la perdeu!!!

3 – SEMINARI.

HISTÒRIA DE LA MÚSICA, QUI TÉ POR DEL SEGLE XX? EL MÓN MUSICAL D’ARA FA 100 ANYS. (1918-1938).
Director, SR. XAVIER CHAVARRIA. Musicòleg i crític musical.
Dijous 30, a les 11 h., Arxiu Nacional de Catalunya. (cal inscripció prèvia)
Quarta jornada del Seminari on es tracta els estils musicals d’aquells anys, amb noms tant rellevants com Strauss, Schoenberg, Bartok, Stravinsky entre altres, i també Toldrà i Mompou a casa nostra.

4 – GALERIA FOTOGRÀFICA DE LA SETMANA