Benvolguts membres de l’Aula:

Ens hem mogut força aquesta setmana, amb diverses activitats realitzades i una molt bona participació de tots:

Conferència: El contingut ha estat especialment centrat en els aspectes jurídics / indemnitzatoris dels accidents de Trànsit, finalitzant amb un interessant i participatiu col·loqui.

Seminari: En la jornada setmanal del programa, s’ha centrat en la figura del navegant francès Jean François de la Perouse.

Sortida Cultural: Extraordinària visita a Osona amb centre a Manlleu, on vam conèixer a fons tots els processos i maquinària industrial tèxtil, i l’especialització de producte a les instal·lacions de la riva del Ter. També vam tenir una visió molt interessant del context històric, laboral i social de la gent d’aquella comarca i les diferències que tenien amb les implantacions semblants del riu Llobregat.

I ara un recull del que tenim pels propers 15 dies:

Dimarts 28 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia
Dimecres 1 SORTIDA AL TEATRE s/ programa
Dijous 2 SEMINARI 10.30 h. presencial
Dilluns 6 GRUP DE LECTURA 17.30 h. presencial
Dimarts 7 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia

I per la propera setmana:

1 – CONFERÈNCIA: TRANSICIÓ ENERGÈTICA.
SR. PEP PUIG BOIX, Enginyer Industrial. Fundador de Ecotècnia.
Dimarts 28, a les 17.30 h., a l’ANC (Arxiu Nacional de Catalunya). presencial / en línia plataforma ZOOM / accés a gravació després de la conferència.

Avui és aquesta la principal preocupació a tot el món, tant per la vida personal a les nostres cases i economies, però també pel seu impacte en les Empreses i llocs de treball. Tots amb la incertesa de cap on aniran les coses i com farem la transició energètica. Ens en parlarà el Sr. Josep Puig, gran especialista i consultor en energia i medi ambient.

2 – SORTIDA CULTURAL: TEATRE CONDAL. “JÚNIOR”, amb JOAN PERA.
Dimecres 1, sortida 17.45 h. des dem la Rotonda Mercadona / Hotel, Rambla del Celler. I també a les 18 h. des de l’Arxiu Nacional de Catalunya.

És un obra divertida amb un actor tan entranyable i apreciat per tothom. Fer la sortida còmodament tant per anar com per tornar és una joia. És una jornada de ben aprofitar.

2 – SEMINARI: GRANS EXPLORADORS DEL MÓN.
SR. JORDI CANAL-SOLER, Escriptor i fotògraf especialista en viatges.

Dijous 2, a les 10.30 h., a l’ANC (Arxiu Nacional de Catalunya). Presencial, cal inscripció.

Serà la 4ª jornada i cloenda d’aquest magnífic Seminari que es centrarà en aquesta ocasió en dos importants exploradors del Segle XX, MARTIN (1885-1937), i OSA THOMSON (1894-1953).

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat