Benvolguts membres de l’Aula:

Conferència. Si repassem el tema tractat sobre la figura i obra de Jaume Plensa, (artista amb reconeixement universal, ja en vida), i veiem com la Sra. Carolina Camañes ha aconseguit que fos més entenedor per a nosaltres, el seu procés d’evolució i cerca queda en l’obra i els materials utilitzats, diríem que ens l’ha fet conèixer millor, valorar-lo més i descobrir no solament la seva brillant carrera, però també. Com buscar nous camps d’interès per seguir evolucionant. Una magnífica conferència i molt encertada!!!

Viatge de Primavera. I així el dimecres passat un bon grup de companys de l’Aula, han viatjat a Albacete per descobrir l’indret que en diuen «La Suïssa Manxega». Ja ens han informat dels primers dies amb visites molt interessants, que han de completar avui divendres visitant «La Manchuela».

Per llàstima i segons la dita «el bo s’acaba», i demà dissabte ja seran novament a Sant Cugat. Bon viatge de retorn amics!!!

(Ens han enviat alguna imatge que trobareu més a baix, però ens han promès alguna cosa més, per fer dentetes suposem). Gràcies.

I per la propera setmana cal tenir present:

1 – GRUP DE LECTURA.
SRA. MARIONA MASFERRER. Escriptora i dinamitzadora cultural.
Dilluns 27, a les 17.30 h., presencial al Casal de Torreblanca

El Grup de Lectura ha triat per aquesta sessió, l’obra «Pilar Prim», de Narcís Oller, escriptor català (1846-1930).

2 – CONFERÈNCIA: JOSEP TARRADELLAS, 125è. PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA. LLIÇONS DE LA TRAJECTORIA POLÍTICA PER A L´ACTUIALITAT.
SR. JOAN ESCULIES. Doctor en Història per l’Institut Universitari Jaume Vicens Vives de la UPF
Dimarts 28, a les 17.30 h., a l’ANC (Arxiu Nacional de Catalunya). Presencial / en línia plataforma ZOOM / accés a gravació després de la conferència.

Per aquesta conferència i el títol que l’anuncia no cal afegir res, ja que el personatge és molt atractiu, conegut, i amb una trajectòria pública tan llarga i transcendent que d’entrada la fa molt interessant.
Per part del conferenciant, que és historiador, periodista, escriptor i professor universitari i que ha publicat un llibre sobre Josep Tarradellas, tenim un gran coneixedor de la seva figura.

Aquesta conferència farà la cloenda del 2n. trimestre, un motiu més per seguir-la. Us hi esperem!!!

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat