Benvolguts membres de l’Aula:

Quan rebeu aquest comunicat, ja s’han superat fites ben destacades i que marquen la superació d’un període i l’entrada en un altre ben diferent, i que canviarà la participació de tots en les activitats futures de l’Aula, almenys pel que fa al darrer curs.

Hem avançat molt en la vacunació i control de la pandèmia, que ens dóna més confiança, han obert ja totes les activitats que van progressant cap a la normalitat, amb l’estiu, els col·legis dels néts han tancat i per molts de nosaltres s’amplien les funcions com avis, i també s’albiren les vacances, estades i potser viatges. Tot plegat, serà gairebé tornar a fer les coses com sempre havíem fet i ben contents d’arribar-hi, per fi.

Per l’Aula és ara un moment ben especial, i per això volem aprofitar per demanar-vos a tots que hi penseu. Es tracta de la convocatòria pel nou curs 2021-2022. Ja heu rebut la comunicació que explicava com es pot fer la inscripció pel nou curs i el pagament de les quotes. Són moments ben delicats i tenim confiança en que tots farem costat a l’Aula i ens retrobarem de nou ja inscrits pel curs. Si teniu qualsevol dubte o aclariment és moment de tractar-ho amb l’oficina, on la Montse, la Mar i qualsevol membre de la Junta, us atendrem amb molt de gust durant aquests mesos de Juny i Juliol.

Com diem sempre, l’Aula és de tots els socis i la vostra fidelitat i participació donen sentit i continuïtat a totes les activitats que estem preparant pel curs 2021 – 2022.

L’Aula necessita als seus socis més que mai!!!

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació
Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.
Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat