Benvolguts membres de l’Aula:

Fem recull breu dels punts a destacar d’aquesta setmana:

Conferència Sr. F. Lozano. Ja sabíem que tema i conferenciant d’aquesta jornada serien d’impacte i així va ser, perquè l’amenaça que la humanitat té plantejada és terrible. La seva conferència i el cop a la nostra consciència mediambiental amb l’àudio visual dels “3 segons” van ser definitius. Cal reflexionar i fer entre tots, perquè si les coses no canvien, això no acabarà gens bé per nosaltres.

Visita a Ca n’Oliver. Per sort, la selecció de l’equip que prepara les sortides, ens ha fet conèixer un indret a tocar de Sant Cugat i gairebé desconegut. Les restes del poblat ibèric de Ca n’Oliver amb la presentació dels treballs arqueològics que es fan regularment, i l’espai museístic molt didàctic, ens ho van fer molt interessant. Visita molt recomanable!!!

Adjuntem l’enllaç del fantàstic reportatge fotogràfic que ens han cedit la Sra. Anna M. Pallicera i el Sr. Joan Jordana. Els donem les gràcies per la col·laboració. https://photos.app.goo.gl/e1Akn2iyM7gK91MP9

Taller d’Escriptura. Els assistents segueixen avançant i amb molta satisfacció de tots.

Canvis en el Programa de Conferències. Tenim ja actualitzats alguns canvis de sales i ponents. Us hem enviat el programa per e-mail i també el trobareu a la web.

Sala D’actes Arxiu Nacional de Catalunya. El nostre agraïment a la Direcció de l’Arxiu per implantar una solució (temporal), tot per garantir la temperatura i confort de la Sala Auditori, fins completar la reforma general que tenen previst realitzar properament.

I per la propera setmana cal recordar aquestes propostes:

1 – CONFERÈNCIA:

TECNOLOGIA A LES ESCOLES. MÒBIL SI O NO. SR. ANTONI HERNÁNDEZ FERNÁNDEZ.
Dimarts 30, a les 17.30 h., a la Sala de l’Arxiu Nacional de Catalunya. Seguiment: presencial, en línia plataforma ZOOM, accés a gravació en diferit.

És una conferència molt oportuna en la seva  programació, perquè arriba en un moment que està en qüestió no la tecnologia en sí mateixa, però sí la utilització que se’n fa per part dels alumnes i l’impacte que produeix en els resultats acadèmics, quan el debat per l’informe PISA ho posa al centre de les opinions de pares, educadors i alumnes. Ens interessa molt conèixer i entendre més d’aquest tema. Ens en parlarà el Sr. Antoni Hernández Fernández, Físic i Doctor en Ciències Cognitives i Llenguatge per la UB. Molt recomanable!!!

2 – SEMINARI:

MÉS ENLLÀ DE L’HORITZÓ. CAP A TERRES LLUNYANES I INDÒMITES.
SR. FRANCESC BAILÓN. Llicenciat en Geografia i Història. Antropòleg.
Dijous, 1 de febrer, a les 10.30 h. A l’Arxiu Nacional de Catalunya. (1ª jornada)

Respecte al Seminari, el Sr. Bailón ens diu: “Hi trobareu paisatges esglaiadors, pobles irrepetibles, cultures ancestrals, estranyes costums, indrets inhòspits o també  la reencarnació del paradís».

Us informem de la disponibilitat d’algunes places.

3 – GALERIA FOTOGRÀFICA DE LA SETMANA

Atentament,

Josep J. Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat,

Al Facebook: (https://www.facebook.com/aulasantcugat),

O a l’Instagram: (https://instagram.com/aulasantcugat?igshid=MzRlODBiNWFlZA==)

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat