Benvolguts membres de l’Aula:
Tenim a la vista la celebració del XXè Aniversari de la Fundació de l’Aula, fet que volem destacar, i que tots guardem en el record com un fet important que anem consolidant any rere any, impulsant la trajectòria de la nostra Associació.

En aquest acte, farem un senzill homenatge als que ho van fer possible, formant la 1ª Junta que va materialitzar el que avui ja forma part de la normalitat de l’Aula: dissenyar un 1r. programa d’activitats i passar d’una bona idea a una brillant realitat. Després, una segona part musical a càrrec de l’Escola de Música Fusió, amb un gran programa que ja us hem enviat a tots.
US HI ESPEREM !!!

Coneixedors del programa preparat, Ràdio Sant Cugat i de la mà d’Eduard Jener en el seu programa “Molta Comèdia”, van intervenir per informar de l’acte i de la part musical, en Llibori Casadellà, per part de l’Aula, i Gemma Navarra i Enric Mestre de l’Escola Fusió. L’enllaç per escoltar-lo en diferit és: www.cugat.cat/programes/comedia.

El resum dels propers 15 dies:

Dilluns 29 GRUP DE LECTURA 17.30 h. presencial
Dimarts 30 XX ANIVERSARI 19.30 h. presencial
Dimecres 1 VISITA CULTURAL Agramunt – programa de viatge

I per la propera setmana:

1 – XXè ANIVERSARI AULA: ACTE EXTRAORDINARI, ACTUACIÓ DE L’ESCOLA FUSIÓ.
Dimarts 30 de novembre, a les 19.30 h., al Teatre-Auditori.
Venda de localitats a l’oficina de l’Aula, (horari de 10 a 13 h.)

Ja disposeu de la informació d’aquest acte, que tindrà en la primera part, un senzill homenatge als membres de la 1ª Junta i que van patir totes les dificultats dels començaments.

En la part artística, l’Escola Fusió presentarà un grup coral i una orquestra de gran nivell, que interpretaran un repertori basat en la música del segle XX, amb solistes i ball country. En resum, serà un espectacle fantàstic.

2 – GRUP DE LECTURA:
SRA. SÍLVIA VALLS. Dinamitzadora cultural.
Dilluns 29, a les 17.30 h., al Casal Torreblanca

En aquesta jornada el llibre triat és “STONER”, de John Williams. (Editorial La Butxaca), en català i castellà.
Es diu que l’autor en aquest cas, ha adoptat alguns trets autobiogràfics en la vida dels personatges.

3 – VISITA CULTURAL: AGRAMUNT, ART I TORRONS
Dimecres 1 de desembre, a les 8.45 h., a la rotonda del Mercadona de la Rambla del Celler (durada tot el dia)

Bonica ciutat per a visitar, junt a la Ribera del riu Sió i a cavall de les comarques d’Urgell i La Segarra. Visitarem: Espai Guinovart, Església Sta. Maria, Refugi i també el Museu del Torró i la Xocolata. Molt oportuna visita amb els Nadals a la vista.

NOTA IMPORTANT: A partir d’avui és obligatori presentar el Certificat de vacunació COVID 19, per accedir a Bars i Restaurants, la qual cosa ens afectarà en el decurs del viatge. Us preguem atenció i per tant l’hem de portar al mòbil o en paper.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació
Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.
Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat