Benvolguts membres de l’Aula:

Setmana rere setmana s’apropa l’esperada convocatòria per rebre la vacuna, que ens ha de donar una protecció més forta per anar amb més seguretat contra el contagi. Coneixem d’alguns socis que per edat o per circumstàncies personals ja els hi ha tocat. Per la resta cal esperar una mica més.

El dimecres 24 hem pogut fer l’experiència d’una visita virtual (en línia), al Parlament de Catalunya amb molt bona impressió. S’ha produït un bon col·loqui i amb una bona guia acompanyant. Per cert, vam conèixer, que les catifes del Parlament van ser fabricades a Sant Cugat (una anècdota).

És important aquesta prova perquè ens dóna la possibilitat de fer més experiències. Per això us hem convidat a participar en una propera visita cultural «Dones Extraordinàries de Barcelona», el proper dia 10 de març a les 11:00 h.

També volem fer esment i disculpar-nos per les molèsties que hagi pogut causar uns errors produïts en la publicació del TOT el passat dia 19, referit a la conferència del dia 23 del Sr. Juan M. del Pozo. Són actes que, avui per avui, sempre són el línia i no presencials com allà es deia.

Ara fem una petita revisió de l’agenda dels propers 15 dies:

Dimarts 2 SEMINARI 10,30 h. en línia
Dijous 4 CONFERÈNCIA 17,30 h. en línia
Dilluns 8 GRUP DE LECTURA 17,30 h. en línia
Dimarts 9 SEMINARI 10,30 h. en línia
Dimecres 10 VISITA CULTURAL 11.00 h. en línia

I pel que fa a la setmana immediata:

1 – SEMINARI: HISTÒRIA DE LA MÚSICA. L’ESCLAT MUSICAL DE L’EUROPA DEL NOU- CENTS (continuació del Cicle Romàntic)
Sr. XAVIER CHAVARRIA. Musicòleg i crític musical.
Dimarts 2, a les 10:30 h. (en línia plataforma ZOOM)

Continua en la 2ª jornada d’aquest magnífic seminari. Recordeu que també us podeu inscriure en alguna sessió solta, si us interessa.

2 – CONFERÈNCIA: LA COVID 19 I L´ORIGEN DE LA VIDA
Sr. FRANCESC LOZANO. Llicenciat en Ciències Biològiques. Professor de la URL.
Dijous 4, a les 17:30 h. (en línia plataforma ZOOM)

La crisis de la Covid-19 ha canviat el món i les nostres vides. Però que és exactament un virus? D’on surten? Perquè alguns ens produeixen greus malalties? Ha estat aquest produït per l’home? Es va escampar per accident o va ser intencionat? Són molts els interrogants que avui tenim sobre aquest tema, tot i que ja estem a 1 any de l’esclat d’aquesta pandèmia.

És amb molt d’interès que ja esperem la conferència del Sr. Francesc Lozano, perquè les preguntes i dubtes són ben vius i en surten de nous a diari.

3 – GRUP DE LECTURA
Sra. SÍLVIA VALLS. Professora i coordinadora.
Dilluns 8, a les 17:30 h. (en línia plataforma ZOOM)

En aquesta ocasió, el llibre triat «POR» (edició en català, Quaderns Crema), «MIEDO» (Edició en castellà, Editorial Acantilado).

Ben encertada la selecció del llibre i per tant, del que fou gran escriptor austríac, amb una vida compromesa i de radical defensa de les seves creences.

4 – VOLUNTARIAT A L’AULA

Desprès de l’oferiment que l’Aula us va enviar el dia 17, hem rebut diverses peticions per incorporar-se a l’equip. La propera setmana prendrem contacte amb tots els que ho han sol·licitat i ens veurem per explicar-vos com participar en aquesta interessantíssima labor.

D’avançada ja us agraïm ben sincerament la voluntat de fer un pas endavant.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació
Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.
Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat