Benvolguts membres de l’Aula:

Destaquem algunes activitats de la setmana:

Conferència. La presència de l’historiador, Sr. Joaquim Aloy Bosch, ens ha portat imatges i idees de la seva extraordinària feina, per posar amb dades i records de persones concretes i els fets de la seva època (recomanable visitar el «Portal de Memòria i Història de Manresa”: www.memoria.cat).

Sortida. La visita al Balneari de Caldes / Vichy Catalan i el Castell d’Hostalric, ha estat molt entretinguda i ben variada. Un dia de temps esplèndid, bona gastronomia i molt grata convivència del grup. Es pot demanar més?. Enhorabona als excursionistes!!!
Agraïm als socis Sra. Anna Pallicera i Sr. Josep Jordana, pel magnífic reportatge fotogràfic de la visita que adjuntem l’enllaç: https://photos.app.goo.gl/CQTpRw6VKfcWnmLLA

Canvi Conferència 21 maig: Us comuniquem que la conferència prevista pel dimarts, 21 de maig, la conferenciant Sra. Gemma Puig, per temes laborals, no podrà assistir i vindrà més endavant. Arrel d’aquesta incidència, hem buscat un substitut per aquell mateix dia del que us informarem més endavant.

I per la propera setmana tenim previst:

1 – CONFERÈNCIA.

ESLOVÈNIA.
SR. JORDI CANAL-SOLER. Escriptor i fotògraf de viatges.
Dimarts 30, a les 17.30 h., al Trade Center. Seguiment: Presencial, en línia plataforma ZOOM, accés a gravació en diferit.
Eslovènia és encara un país poc freqüentat pels viatgers de casa nostra i al ser el destí del nostre viatge de Fi de Curs 2024, hem demanat al Sr. Jordi Canal, gran especialista en viatges, per conèixer millor el que molts en diuen «tresor amagat d’Europa». Tant pels companys de l’Aula que hi aniran  a finals de maig, com pels que hi anirem després, serà una molt bona ocasió de fer la descoberta. Molt recomanable.

2 – CAMINADA DE L’AULA.

Camí fluvial del Tenes, de Bigues a Riells del Fai.
Dijous 2 de maig, s/ programa de la sortida.
El divertit programa de les Caminades de L’Aula encetarà una nova experiència, ja que portarà els caminants a una zona distant, que per a molts tindrà la novetat de caminar per un magnífic espai natural triat pels organitzadors. Fantàstica experiència!
Pels que no caminem, ens conformarem amb algunes fotos. Gràcies amics!!!

3 – GALERIA FOTOGRÀFICA DE LA SETMANA

Atentament,<&h2>

Josep J. Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat,
Al Facebook: (https://www.facebook.com/aulasantcugat),
O a l’Instagram: (https://instagram.com/aulasantcugat?igshid=MzRlODBiNWFlZA==).

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat