Benvolguts membres de l’Aula:

Alguns temes destacats a aquesta setmana que estem tancant:

Reunió dels Voluntaris de l’Aula. Amb la finalitat d’ampliar la informació de l’Aula i les circumstàncies del dia a dia, i que han permès un millor coneixement entre tots i una interessant estona de col·loqui i suggeriments que ha reforçat la comunicació interna del grup.

Sortida a la Barcelona del Pistolerisme. Amb la guia del Sr. David Revelles, hem conegut alguns dels llocs més significatius d’aquella negra etapa, i hem ampliat el contingut de la recent conferència sobre aquest tema.

Trobareu una estupenda col·lecció d’imatges gràcies al nostre company Joan Jordana, al que li agraïm sincerament el seu esforç.
https://photos.app.goo.gl/U3eCdkxcPjBNmUeK8

Conferència cèl·lules mare: Dr. Josep M. Canals. Brillant conferència sobre un tema poc conegut encara, però que representa una clara esperança basada en la investigació que es fa, i que ens dóna fruits (alguns ja els gaudim avui), en forma de cura per moltes malalties que encara no troben solucions. També hem fet una aproximació a l’altíssim nivell de la nostra recerca en aquest camp.

I pel que fa a la propera setmana:

1 – CONFERÈNCIA:

COM PROTEGIR EL CERVELL. PODEM EVITAR LES DEMÈNCIES?
DRA. ANA VALE MARTINEZ. Professora de la Unitat de Psicobiologia de les Ciències de la Salut. Institut de Neurociència de la UB.
Dimarts 31, a les 17.30 h., al TRADE CENTER. Presencial i en línea plataforma ZOOM.
El tema es centrarà en l’evolució del deteriorament de les funcions mentals que minva l’autonomia personal. Com ha canviat el panorama mèdic en els darrers anys i quines perspectives ofereix la recerca en aquest camp. La Dra. Anna Vale és una experta en aquesta especialitat, amb una gran labor acadèmica i divulgativa, però també en projectes de recerca sobre el coneixement del cervell.

RECORDATORI: Preguem atenció al lloc en que tindrem aquesta conferència: TRADE CENTER.

2 – FORMACIÓ TIC

Continuem oferint sessions formatives adaptades a les necessitats individuals de cada usuari. Cal inscriure’s a l’oficina de l’Aula.
Imparteix la formació: Sr. JUREK PODLEWSKI, Llicenciat en Matemàtiques i Informàtica per la Universitat de Gdansk.

3 – GALERIA FOTOGRAFICA DE LA SETMANA

Atentament,

Josep J. Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat,
Al Facebook: (https://www.facebook.com/aulasantcugat),
O a l’Instagram: (https://instagram.com/aulasantcugat).