Benvolguts membres de L’Aula:

Una molt bona setmana d’activitats, que com sempre ens han ofert la diversitat de temes i gustos del programa de l’Aula. Com memòria resumida podem recollir:

– Continuïtat del magnífic Seminari d’Història de la Música de Xavier Chavarria en la tercera jornada del seu programa.

– Conferència sobre la tecnologia 5G, en la que el Sr. Francesc Daura ens ha obert una finestra a la ja propera implantació i també un futurible reguitzell de la successió de nous avenços en els propers anys. Coses que semblen increïbles i que estan per arribar en aquest camp!!!

– Sortida magnifica al Parc de les Olors del Serrat, amb la guia de l’extraordinària creadora Sr. Pilar Comes, que ens va apropar a una radical visió de la natura amb criteris ecològics i de sostenibilitat. Els cultius que fan, l’aprofitament dels recursos, les virtuts medicinals de les plantes, i incloent el menjar, ens van fer ben present que és possible una altra manera de viure i de tornada, per pensar-hi una mica. Desprès la Sra. Comes ha escrit un text en el seu blog, sobre la visita del nostre grup de l’Aula, que ens ha semblat interessant per tots poder-lo llegir. L’enllaç es:

https://64ma5.r.a.d.sendibm1.com/mk/mr/14vqb0baxoS_WJQAYdShJTqbotfpyOKc5bHWSFCbrxl36fyEYBHSeGHMubvLltEBn1Zkz_FNHMjlWufeBXl8ZUAS-w78hecUiL3w7SBq3cKk_w24t2wpOZUrQD_Ri7ABk7Sreg

– Cloenda de les activitats i comiat dels assistents, amb una copa de cava que va significar una estona de comentaris i canvi d’impressions ben animat, tot esperant ja el proper curs.

Com a properes activitats que resten encara:

1 – SEMINARI: HISTÒRIA DE LA MÚSICA.
TEMA: L’ESCLAT MUSICAL DE L’EUROPA DEL NOU-CENTS (2ª part).
SR. XAVIER CHAVARRIA, musicòleg i crític musical.
Dimarts 31, a les 10.30 h., presencial a l’Aula Magna de l’ANC.

Tercera jornada d’aquest especial Seminari sota la direcció del SR. XAVIER CHAVARRIA.

2 – VIATGE FI DE CURS: DESTÍ ALEMANYA

Com ja hem informat, continuen els preparatius del magnífic viatge al Nord d’Alemanya, en les dates del 15 a 21 de Juny.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat