Benvolguts membres de L’Aula:

Ens anuncien canvis importants pel que fa a les restriccions que fins ara teníem en les nostres activitats, especialment referides als aforaments. Si finalment estem ja en disponibilitat de ampliar al 100 % els espais, és una molt bona notícia, que ens permetrà que les llistes d’espera dels Seminaris, Tertúlies, TIC, etc., puguin ser ateses i tots els socis interessats hi podran assistir. Us anirem informant d’aquests aspectes.

Un altre punt que pensem val la pena destacar, és l’oferiment als socis de l’Aula a participar en la preparació del Pla Estratègic de la Gent Gran. Com sabeu l’Aula és part del Comitè Permanent del Consell de la Gent Gran i ens agrada poder obrir aquesta participació a tots els membres de l’Aula.

I ara el resum d’activitats pels propers 15 dies

Dijous 3 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial / en línia
Dijous 3 SEMINARI 10.30 h. presencial
Dilluns 7 CURS TIC 9.30 h. presencial
Dilluns 7 GRUP DE LECTURA 17.30 h. presencial
Dimarts 8 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial / en línia
Dimecres 9 CURS TIC 9.30 h. presencial
Dijous 10 SEMINARI 10.30 h. presencial

I per les activitats de la propera setmana:

1 – CONFERÈNCIA: EL CÓDIGO DEL GÓTICO. DE NOTRE DAME DE CHARTRES A SANTA MARIA DEL MAR
SR. JOSÉ ENRIQUE RUIZ-DOMÈNEC. Catedràtic d’Història Medieval de la UAB
Dijous 3, a les 17.30 h., presencial a Casa de Cultura, i plataforma ZOOM

Les conferències sobre art en sentit ampli han estat sempre una gran preferència dels socis de l’Aula. Avui ho farem amb una mirada diferent, cap a l’Arquitectura i de la mà d’un Catedràtic, historiador i especialista en Història Medieval. Serà una conferència molt destacada que us recomanem vivament.

2 – SEMINARI: L’ÍNDIA CONTEMPORÀNEA.
SR. ENRIC DONATE. Viatger, traductor i creador de continguts.
Dijous 3, 10, 17 i 24 a les 10.30 h. presencial a la CASA AYMAT. Cal inscripció prèvia pel aforament disponible i que s’ha ampliat.

Vam tenir un primer tast recentment amb el Sr. Enric Donate, durant una conferència del mes de desembre, que ens va deixar amb moltes ganes d’aprofundir i conèixer molt més sobre aquell gran país, la societat, la cultura, les religions i aproximació a la que s’està ja presentant com una propera potencia econòmica mundial

3 – GRUPS FOCALS: PLA ESTRATÈGIC PER LA GENT GRAN

Heu rebut els passats dies una detallada informació perquè els qui estiguin interessats puguin participar en aquestes reunions temàtiques, que enriquiran l’elaboració d’aquest pla estratègic convocat per l’Ajuntament de Sant Cugat. Ja tenim un grup de socis inscrits per participar-hi i per tant entre tots, fer que la nostra opinió arribi. Disposeu del detall dels temes i dates triades que cal que tingueu present.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat