Benvolguts membres de l’Aula:

Hem gaudit de dues activitats ben diferents però interessantíssimes, tant pel que fa als ponents, com pels temes tractats. En Frederic Cabanas, a la Tertúlia de Cal Gerrer, ens ha fet viure moltes de les vivències familiars que avui són referents permanents a Sant Cugat, i també detalls de la seva destacadíssima col·lecció de molts i variats objectes relacionats amb Marilyn Monroe. (S’ha de visitar sens falta).

Per altra banda el conferenciant Sr. Genís Sinca, ens ha fet conèixer millor la varietat de facetes que presenta la personalitat del Sr. Eduard Punset, que molts de nosaltres vam tenir oportunitat de seguir en les seves activitats i vida públiques. Realment ha estat tot extraordinari.

Resum pels propers 15 dies:

Dijous 3 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia
Dijous 3 ASSEMBLEA GENERAL 19.00 h. presencial i en línia
Dilluns 7 GRUP DE LECTURA 17.30 h presencial
Dijous 10 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia

I pel que fa a la propera setmana:

1 – CONFERÈNCIA: EL MONESTIR DE LES AVELLANES.
Sr. JUANJO CORTES. Historiador
Dijous 3, a les 17.30 h., al TRADE CENTER. (presencial i en línia plataforma ZOOM).

El Monestir de Santa Mª de Bellpuig de les Avellanes, guarda molta història des de la seva fundació (segle XII), fins avui, que tot i que els canvis importants produïts, encara té una presència religiosa (germans maristes), que l’han fet arribar fins avui amb un excel·lent estat de salut. L’entorn on es troba (terme d’Os de Balaguer), en plena Serra del Montsec és extraordinari.

El Sr. Juanjo Cortés gran estudiós i coneixedor, ens ajudarà a entrar en la seva història i evolució. Això facilitarà també que la propera sortida a aquest lloc del dia 23 de novembre, ens hi portarà amb un bagatge de coneixements molt útils per entendre millor la seva i la nostra història (es creuen sovint). Imprescindible!!!

2 – ASSEMBLEA GENERAL DE L’AULA
DIJOUS 3, A LES 19 h., just en finalitzar la conferència al mateix lloc: TRADE CENTER.

Tots disposem de la convocatòria i ordre del dia corresponent. Us animem a participar en la sessió per millor conèixer l’evolució i circumstàncies vitals de la nostra Associació, amb un resum de la situació desprès del curs 2021-2022, i també les perspectives pel 2022-2023. És molt important la participació de tothom!!!

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat