Benvolguts membres de l’Aula:

Recordem breument les activitats realitzades aquesta setmana:

Grup de Lectura, que han treballat ben influïts encara amb la inspiració de la Diada de Sant Jordi i també de la conferència passada del Sr. Sebastià Serrano, sobre els “beneficis amagats de la lectura”.

Conferència, amb la intervenció del Sr. Jordi Domingo, sobre la Institució del Consolat de Mar i la necessitat de millorar el coneixement general, de tot el que va fer i el que encara representa avui per Catalunya i la seva projecció amb projectes de futur desenvolupament.

Visita Cultural, breu i propera però molt divertida i il·lustrativa com a complement de la Tertúlia que Melvida ens va dirigir. Conèixer «in situ» l’apiari i les abelles i visitar el cor de Collserola ha estat molt interessant. El tast final de fruita amb mel, boníssim!!!

I pels propers 15 dies cal tenir en compte:

Dimecres 3 SORTIDA CULTURAL s/ programa
Dijous 4 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia
Dimarts 9 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia

RECORDATORI IMPORTANT: La cloenda del curs (dimarts 30 de maig). Experiència – tast de xocolata (tast i vi), cal inscripció i reserva.
DATA LÍMIT: 15 de maig

1 – SORTIDA CULTURAL: MOIANÈS. Coves del Toll, Casa natal de Rafael Casanovas, Monestir de Santa Mª de l’Estany.
Dimecres 3, a les 8.45 h., Rotonda Mercadona / Hotel de la Rambla del Celler

Serà una sortida d’un dia ben complet, ja que la Cova del Toll és de l’època prehistòrica i va ser habitada pels Neandertals. Una bona museïtzació permet viure una referència propera d’aquells temps. Desprès la Casa Museu Rafael Casanovas i finalment el Monestir de Santa Mª de l’Estany, molt ben restaurat i amb un magnífic claustre.

2 – CONFERÈNCIA: ELS MALTRACTAMENTS DE LES PERSONES GRANS: UNA REALITAT CREIXENT I POC VISIBILIZADA.
SR. JORDI MUÑOZ. Advocat i President de EIMA
Dijous 4, a les 17.30 h., al TRADE CENTER (presencial / en línia plataforma ZOOM / accés a gravació després de la conferència)

És en interès nostre i del nostre entorn, que hem de conèixer i entendre una realitat incòmoda però que existeix i que cal visibilitzar. Per fer-ho el primer és saber quin és l’abast. Per explicar-ho serà amb nosaltres un veritable expert. El Sr. Jordi Muñoz, President d’ESMA (Associació per a la investigació del maltractament a les persones grans), treballen també en la divulgació i formació per la millora del bon tracte cap a les persones grans.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat