Benvolguts membres de l’Aula:

Aquesta setmana que acabem, cal ressaltar tres activitats que cadascuna, amb les seves característiques especials, han permès donar una cloenda extraordinària al 3r. trimestre i al curs 2020-2021

1 – ACTE DE CLOENDA CURS 2020-2021.
TEMA: 20 ANYS DE L’AULA

L’acte d’ahir dijous 27, s’ha organitzat en forma de Taula Rodona on el seu desenvolupament ha estat simpàtic, àgil i força emotiu, tant pels entrevinents, com pels assistents en presencial, com en línia. Ha estat possible al poder comptar amb la presència de: Josep Daniel, Antoni Monerris, Marc Plens i Llibori Casadellà, persones que han tingut un gran protagonisme i molta importància en la fundació i desenvolupament de l’Aula fins avui.

Tot això amb la intervenció d’un moderador excel·lent, Josep M. Vallès, que a banda de ser un gran coneixedor, membre i amic de l’Aula des del principi, ha aconseguit amb la seva bonhomia i orientació del col·loqui, fer possible que els entrevistats donessin proves que mantenen una memòria prodigiosa i són un veritable arxiu històric de la vida de l’Aula en aquests 20 anys. També hem passat una mirada i record a algunes persones molt importants per la seva aportació a l’Aula i que ja no són amb nosaltres.

Una dolça intervenció musical ben improvisada de la mezzosoprano, Anna HASSLER, ha posat punt final a l’acte. Properament intentarem fer un resum i que remetrem per aquest mitjà.

Adjuntem una fotografia de l’acte i us recomanem que en visioneu la gravació, a través de l’enllaç següent:

https://us02web.zoom.us/rec/share/5uYEHs8bUdbL_4EtCXUW1FYSmu_x1XNBdTYqpgvmFt8tCeFq6RLBp5FZZlRdLnqn.BAUs14jIF7BCERCC?startTime=1622129989000

2 – GRUP DE LECTURA

Tot i que aquest comunicat ja el teniu a la vista, cal recordar que la cloenda i darrera sessió d’aquesta activitat, es farà aquesta tarda al Museu Cal Gerrer.

El Grup ha treballat durant tot el curs i al llarg de 10 sessions de lectura dels llibres triats, i també una sessió extraordinària amb l’escriptor Andrés Neuman. En resum, el Grup de Lectura ha cobert un curs ben intens i profitós.

3 – TERTÚLIA

Com ja sabeu (especialment qui sou partícips habituals), ens havíem vist obligats a ajornar aquesta activitat, per les condicions sanitàries. Ara ens ha estat possible fer l’única sessió, però ben profitosa.

El tema triat ens va presentar l´ONG Dream Nepal (www.dreamnepal.org), i vam tenir la gran sort que la seva Presidenta i Fundadora, Sra, Marina Portabella, fos amb nosaltres explicant i compartint, amb la seva extraordinària força que neix de la convicció i coneixement del projecte. Tota la vivència i activitat d’aquesta eficient ONG, va en favor dels fills de dones que són a la presó al Nepal.

La intensa participació dels assistents va mostrar l’interès que va moure la Sra. Portabella, amb la participació de tots els assistents.

Atentament,
Josep Boix
Responsable de Comunicació
Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.
Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat