Benvolguts membres de l’Aula:

Treballem en els darrers preparatius del nou Curs 2023-2024, i també van a molt bon ritme les noves inscripcions de socis i les renovacions dels que ho havien deixat per després de l’estiu. També les primeres activitats que requereixen d’inscripció prèvia pels aforaments, (Tertúlies, TIC, Grup de Lectura, Sortides Culturals, etc.). Afegim, que donem agilitat a les noves altes de socis, perquè puguem trobar-nos plegats per la inauguració del Curs. També volem destacar alguns punts:

– Voluntariat: Sempre ressaltem la vital importància que té per a l’Aula, que un nombrós grup de persones dediquin temps, experiència i coneixements al servei de la nostra Associació i per tant de tots nosaltres. Avui trobareu al TOT, un article sobre aquesta tasca, (pàg. 48).

– Estimem els llibres: Presentació del Grup de Lectura i del Taller d’Escriptura. Ahir vam assistir a aquesta presentació, que dóna el tret de sortida a les properes jornades del Grup de Lectura, i del que vam conèixer detalls de cada un dels llibres triats per aquest curs, prou variats i molt interessants. Per altra banda hem descobert amb la seva Coordinadora, Sra. Mariona Masferrer, les característiques del nou Taller d’Escriptura que engegarà properament la seva marxa. Una visió del que hi trobarem per perdre la por a escriure i com dominar els recursos bàsics per anar començant. La trobada dins de l’ambient càlid que dóna estar rodejat de llibres i de saviesa a La Salvatge Llibres, (als que agraïm la seva acollida), ens va oferir una estona molt interessant i grata. Us recordem que tenim algunes places disponibles.

Pels propers 15 dies tenim previst:

Dimarts, 3 d’octubre: VIATGE PAÍS BASC. S/ programa de viatge.

Dimarts, 10 d’octubre: CONFERÈNCIA INAUGURAL. Presencial i en línia.

Dimecres, 11 d’octubre: VISITA CULTURAL. S/ programa de la visita.

I per la propera setmana:

1 – VIATGE AL PAÍS BASC

Un bon grup de viatgers afortunats sortiran el proper dia 3, per fer un magnífic tour pel País Basc, incloent també la part de França. Fer centre a Vitòria i les limitades distàncies, els permetrà conèixer els destins i els recorreguts pel territori, i també espais culturals de primer nivell. Bon viatge!!!

I com sempre, envieu alguna fotografia pels que no hi podem ser.

Atentament,

Josep J. Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.