Benvolguts membres de l’Aula:

Hem gaudit de la Setmana de Tots Sants amb les habituals tradicions del dolç dels panellets i la resta d’elements de la castanyada, però aprofitant el temps, hem assistit també a una gran conferència.

Conferència: Com protegir el cervell: Podem evitar les demències? Dra. Anna Vale Martínez. Temes d’interès compartit per tots els assistents, que amb un col·loqui viu i una estupenda conferenciant, ens va ajudar a entendre millor de quines eines disposem per ajudar-nos a protegir el nostre cervell. Entenedora i molt interessant!!!

I per la propera setmana cal agendar:

1 – GRUP DE LECTURA.
SRA. MARIONA MASFERRER. Coordinadora i Dinamitzadora Cultural
Dilluns 6, a les 17.30 h., al Casal Torreblanca.

El Grup ha triat per aquesta sessió el llibre «Limanov», de l’autor francès Emmanuel Carrère, que també és guionista i director de cinema. Multipremiat arreu, cal destacar el recentment atorgat, Premi Princesa d’Astúries (2021).

2 – CAMINADES A L’AULA. (NOVA ACTIVITAT).
Dimecres 8, a les 11h., a la Plaça Lluís Millet (FGC). Ruta: Sant Cugat – Bellaterra.

Estupenda idea del Grup de Sortides i Viatges, que ens vol animar a aconseguir la dita «Mens sana in corpore sano», afegint aquesta activitat de grup que de ben segur aportarà un reforç de l’esperit, i també unes hores de positiva convivència esportiva. Amb la nostra sana enveja per no poder anar-hi, els desitgem una bona ruta i que es repeteixi ben aviat.

3 – CONFERÈNCIA:
ÒPERA «Il Signore Bruschino», de G. Rossini.
SR. MARC SALA. Tenor líric lleuger. Divulgador musical.
Dijous 9, a les 17.30 h., al TRADE CENTER. Presencial i en línea plataforma ZOOM.

Serà una molt bona oportunitat per gaudir de la intervenció del tenor Marc Sala, que amb la seva experiència musical transmet una vivència única que apropa l’òpera a tothom, més enllà dels hàbits musical que cadascú té. No us la perdeu.

4 – ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA.
Dijous 9, a les 19h., al TRADE CENTER. Presencial.

Just al finalitzar la conferència es celebrarà l’Assemblea General Ordinària. És molt important poder comptar amb la millor assistència possible, per compartir l’evolució dels esdeveniments que afecten a la vida de l’Aula. En el supòsit de no poder assistir, preguem la vostra Delegació de vot. (Adjunta).

5 – SEMINARI.
HISTÒRIA DE LA MÚSICA: QUI TÉ POR DEL SEGLE XX? EL MÓN MUSICAL D’ARA FA 100 ANYS (1918-1938).
DIRECTOR: SR. XAVIER CHAVARRIA. Musicòleg i crític musical.
Dijous 9, 16, 23 i 30 de novembre, a les 11 h., a l’Arxiu Nacional de Catalunya.

En aquest Seminari es tractaran els estils musicals d’aquells anys, amb noms tan importants com: Strauss, Schönberg, Bartok, Stravinsky entre altres i també Toldrà o Mompou, a casa nostra. Una extraordinària oportunitat!!!

6 – GALERIA FOTOGRÀFICA DE LA SETMANA