Benvolguts membres de l’Aula:

XXè Aniversari
Setmana molt especial per a tots, ja que l’acte de celebració del XXè Aniversari va tenir l’encert d’incloure elements diferents però molt importants. La primera part de l’acte amb les intervencions del President sortint, Llibori Casadellà i el nou President, Pepe Matinero, junt amb les paraules de felicitació i encoratjament de la nostra Alcaldessa, Il·lma. Sra. Mireia Ingla, van donar a l’homenatge dels membres fundadors de l’Aula i de la 1ª Junta, un caliu i reconeixement de tot el que s’ha fet en aquests 20 anys, a partir d’aquella llavor inicial.

Va ser un acte emotiu que es va completar amb l’actuació de l’Escola Fusió, amb una orquestra magnífica, un cor de rock i uns meravellosos solistes i un fantàstic ballet country, van posar el llaç a una jornada que es va fer curta però inoblidable per a tots.

Sortida Cultural a Agramunt
En un altre registre, un bon grup de socis van visitar Agramunt amb un programa ben complet que va començar amb una boníssima tassa de xocolata per treure el fred. Després, visita a l’església romànica de Santa Maria (segle XIII), que entre les seves singularitats, guarda un refugi antiaeri de la Guerra Civil que vam visitar. Tot seguit visitem el magnífic Espai Guinovart, amb part de l’obra i instal·lacions del mestre de l’Art Contemporani. I per fi vam visitar el Museu del Torró i la Xocolata amb el seu procés de fabricació. És remarcable com en pocs anys han aconseguit fer d’Agramunt, un centre torronaire de renom internacional, pel davant dels fabricants de tota la vida de València i Alacant.

Fem una ullada a les activitats de les properes setmanes:

Dilluns 13 GRUP DE LECTURA 17.30 h. presencial
Dilluns 13 FORMACIÓ TIC 9.30 h. presencial
Dimarts 14 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial / en línia
Dimecres 15 FORMACIÓ TIC 9.30 h. presencial
Dimarts 21 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial / en línia

I pel que fa a la propera setmana d’activitat:

1 – GRUP DE LECTURA:
SRA. SÍLVIA VALLS, dinamitzadora cultural
Dilluns 13, a les 17.30 h., al CASAL de TORREBLANCA

En aquesta jornada el llibre triat és: GERMANES / HERMANAS, d’Imma Monsó (Editorial Univers). El tema ens porta a una celebració nadalenca en família, que és molt adient per les dates en que ens trobem.

2 – CURS DE FORMACIÓ EN TIC:
T’AGRADARIA ORDENAR BÉ EL TEU ORDINADOR?
SR. JUREK PODLEWSKI, Llicenciat en Informàtica per la Universitat de Gdansk.
Dies 13 i 15 de desembre, a les 9.30 h, a la Seu de l’Aula

Treure més partit i aprofitar millor les eines que normalment fem servir, si guardem el que cal i en el lloc on cal, és una tasca que no tots sabem fer i ara ho podem aprendre. Recordeu que cal inscripció prèvia a l’Aula.

3 – CONFERÈNCIA: INDRETS DEL MÓN: DELHI. SR. ENRIC DONATE, Llicenciat en Humanitats, expert en Astronomia i en l’Índia.
Dimarts 14, a les 17.30 h., a la Casa de Cultura. Presencial i per plataforma ZOOM

Conèixer l’Índia és una frase curta però que a la vegada es un repte d’un gran abast i que poques persones poden explicar. El cas del nostre conferenciant és especial perquè ha viscut a l’Índia durant més de 8 anys i va ser professor de català i castellà a la Universitat. Tothom que estigui interessat en aquell immens i divers país o té intenció de viatjar-hi, té ara una gran oportunitat d’ampliar els coneixements.

Salutacions

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat