Benvolguts membres de l’Aula:

La festivitat de Sant Medir fa que ens trobem en dijous enlloc de l’acostumat divendres, per seguir compartint la informació que ens sembla rellevant que conegueu. Les activitats de la setmana han estat com sempre interessants i diverses:

Conferència: La gravetat del tema tractat (transició energètica), i les gegantines implicacions de tot tipus que ens amenacen, van donar una conferència d’impacte, amb un conferenciant de molt alt nivell en la matèria.

Sortida al Teatre: El grup d’assistents s’ho han passat d’allò més bé, amb una bona estona de comèdia amb Joan Pera que sempre és garantía màxima. Si també pensem en la comoditat del «porta a porta» fins al Paral·lel, la jornada és ben rodona.

Seminari: Hem celebrat la darrera sessió i cloenda del magnífic Seminari, que ha cobert totalment l’objectiu de conèixer l’apassionant món dels grans exploradors amb noms ben fonamentals en aquesta faceta.

Programació del 3r. trimestre: Els equips que treballen en la preparació de les activitats, ja han completat la tasca perquè abans de finals de març tots puguem estar ben informats de les activitats preparades a partir de Setmana Santa.

Voluntariat a l’Aula: L’equip de voluntaris que treballem en la gestió de l’Aula ens adaptem a les noves necessitats que cal cobrir. Així tenim a la Fidència Foz (Tertúlies i Consell de Gent Gran), i en Carles Boté (Informàtica i Finançament), que afegeixen a la seva col·laboració noves feines com a Vocals de la Junta. Amb l’agraïment de l’Aula pel seu compromís, hi sumem el desig d’una bona feina per a tots !!!

I com detall de les activitats pels propers 15 dies:

Dilluns 6 GRUP DE LECTURA 17.30 h. presencial

Dimarts 7 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia (veure NOTA)

Dimarts 14 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia

Dimecres 15 TERTÚLIA 17.30 h. presencial i en línia

NOTA: La conferència del dia 7, substitueix la prevista el dia 9 en el programa inicial.

I per la propera setmana:

1 – GRUP DE LECTURA.

SRA. MARIONA MASFERRER. Escriptora i dinamitzadora cultural.

Dilluns 6, a les 17.30 h., presencial al Casal de Torreblanca.

El Grup de Lectura ha triat l’obra de Thomas Mann, “L’enganyada”, que és la darrera dins de la monumental producció d’aquest important escriptor.

2 – CONFERÈNCIA: JOAN B. CENDRÓS (EL CAVALLER FLOÏD). EMPRESARI I MECENES.

SR. GENÍS SINCA. Escriptor i Periodista.

Dimarts 7, a les 17.30 h., a l’ANC (Arxiu Nacional de Catalunya).

Presencial / en línia plataforma ZOOM / accés a gravació després de la conferència.

El títol de la conferència es refereix a un Empresari català que produí el «FLOÏD», que per tots els que apleguem anys tenim gravats en la memòria tant la imatge com el color i l’olor, i sobretot l’època en que va estar de moda.

L’escriptor Sr. Genís Sinca, ens aportarà una imatge molt més àmplia de la important faceta cultural que com a promotor d’iniciatives va desenvolupar. Serà tota una troballa per molts de nosaltres i poder conèixer a fons la seva trajectòria. Molt interessant !!!

Atentament,

Josep Boix

Responsable de Comunicació<(h2>

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.