Benvolguts membres de l’Aula:

Punts destacats de la setmana que tanquem:

Conferència:

Brillant exposició del Sr. Jordi Canal sobre un petit país com es Eslovènia, que ens ha servit per conèixer-lo millor i també per preparar el viatge de Fi de Curs, que el grup de l’Aula farà a aquest preciós país.

Caminada de l’Aula:

Un dia de sol i temperatura espectaculars i per tant molt adients per caminar. L’entorn natural per fer-ho, (de Bigues a Riells del Fai), i desprès la visita a les ruïnes del Castell de Montbui, han completat una jornada esplèndida pels caminants.  Fins la pròxima!!!

I per la propera setmana:

1 – GRUP DE LECTURA.

SRA. MARIONA MASFERRER. Escriptora, dinamitzadora cultural.

Dilluns 6, a les 17.30 h., al Casal de Torreblanca.
La sessió d’aquest proper dilluns es centrarà en el llibre «32 de març»,  de l’escriptor santcugatenc XAVIER BOSCH. Excepcionalment, l’autor assisteix a la reunió on parlarà de la seva obra. És una excel·lent oportunitat per a tots els membres del Grup de Lectura, de compartir una estona amb un autor tant premiat i tant popular. L’Aula agraeix sincerament la seva amabilitat envers tots nosaltres.

2 – CONFERÈNCIA: GENEALOGIA.

Sr. EDUARD CONTIJOCH. Enginyer de Telecomunicacions i divulgador de Tecnologia.
Dijous 9, a les 17.30 h., a l’Arxiu Nacional de Catalunya. Seguiment: presencial, en línia plataforma ZOOM, accés a gravació en diferit.
Estem molt expectants tot esperant el Sr. Eduard Contijoch per parlar-nos de Genealogia, ja que és un brillant divulgador de tecnologies, però té una important faceta d’escriptor, i que en un dels seus llibres ha aprofundit en la genealogia de la seva família i la seva ciutat (Montblanc). Com i amb quines eines ho ha aconseguit, serà molt interessant per a tots. (No és gens senzill). Ajuda la tecnologia? Molt recomanable.

3 – GALERIA FOTOGRÀFICA DE LA SETMANA

Atentament,

Josep J. Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat,
Al Facebook: (https://www.facebook.com/aulasantcugat),
O a l’Instagram: (https://instagram.com/aulasantcugat?igshid=MzRlODBiNWFlZA==).

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat