Amb aquest enviament comencem una pausa dels mesos de juliol i agost per retrobar-nos regularment cada setmana a partir de setembre. Per tant, us volem desitjar un temps de descans i recuperació de l’ànim, per tornar com els bons estudiants a reprendre el nou curs amb energia i il·lusió reforçades, per les novetats que vindran i de les que us anirem informant puntualment.

Però ara us demanem la vostra atenció especial per parlar-vos d’un punt molt important per tots i per l’Aula com a Institució:

1 – NOU CURS 2023-2024. RENOVACIÓ I INSCRIPCIÓ DE NOUS SOCIS

L’Aula és de tots els que en som membres i la seva fortalesa i viabilitat van lligades a la fidelitat i continuïtat dels socis. Quan arriba Juliol cal renovar amb el pagament de la quota, i també animar a nous amics que hi estiguin interessats, per participar en les nostres activitats.

Els propers dies us girarem la quota a tots els que teniu declarat el compte bancari. Fet el pagament, ja estarem tots d’alta per el nou curs. La resta que habitualment passeu per l’oficina, ho podeu fer a partir del dia 1 de juliol on sereu atesos per regularitzar el pagament.

Atentament

,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat