Benvolguts membres de l’Aula:

És molt satisfactori començar aquest comunicat setmanal perquè ja entrem en matèria i us podem anar comunicant coses i activitats concretes, i sobretot que la propera setmana (dia 6), ens retrobarem a la 1ª conferència del curs.

I per tant reprenem el resum d’activitats per la propera quinzena, amb la setmana del Pilar molt reduïda.

Dijous 6 CONFERÈNCIA 18 h. Presencial i en línia Trade Center (canvi d’hora excepcional)
Divendres 7 VIATGE A TEROL S/programa de viatges
Dimarts 11 CONFERÈNCIA 17.30 h. Presencial i en línia ANC (*)

(*) Atenció especial a un canvi del programa que ja coneixeu:
La conferència del dia 11 d’octubre prevista amb el Dr. Joan Tres queda ajornada pel 2n. trimestre. Per tant el dia 11 tindrem com a ponent al Sr. Jordi Canal-Soler. (escriptor i fotògraf de viatges), amb el tema: Mèxic, terra de diversitat. (Us informarem amb més detall).

I ara ens centrem en l’actualitat de la propera setmana:

1 – CONFERÈNCIA: I DESPRÉS DE LA PANDÈMIA QUÈ? LLIÇONS APRESES.
Dr. JAUME PADRÓS. President del Col·legi de Metges de Barcelona.
Dia 6 d’octubre, a les 18h, Aula del Trade Center (presencial i en línia)

Hem parlat i patit tant d’aquesta maleïda pandèmia, que de vegades sembla que «ja no toca» parlar d’això i que més o menys ja ho sabem tot. Però aquí segueix i tots anem convivint amb ella. Parlant de la 4ª dosi per nosaltres, etc.
Ara i com a inauguració del curs tenim una personalitat com el Dr. Jaume Padrós, que des del seu observatori del Col·legi de Metges de Barcelona, té una perspectiva global d’on som i cap on anem.

És molt interessant començar el curs amb un tema molt viu i actual.

2 – VIATGE DE L’AULA:
ARAGÓ – CASTELLA (ALBARRACÍN, MONTES UNIVERSALES, MATARRANYA, ETC.)
Del divendres 7 al diumenge 9, s/programa de viatge

Fantàstic viatge amb un recorregut proper i amb un temps que la tardor encara té unes bones temperatures. La zona té tants llocs atractius que el grup de companys afortunats en guardarà un gran record. Bon viatge i recordeu que alguna fotografia per compartir serà ben rebuda.

3 – SETMANA DE LA GENT GRAN A SANT CUGAT

El dia 1 d’octubre és el dia de La Gent Gran i l’Aula participa en el programa d’activitats, obrint la conferència del dia 6 a les Llars i altres grups de la Gent Gran de Sant Cugat. Una oportunitat més per reforçar l’impuls de la Gent Gran cap a la Societat i les nostres Institucions.

Una altra activitat adient per tots els que tingueu bones cames és la marxa fins a la Torre Negra. (dissabte 1, a les 10h., a la Plaça Octavià).

4 – PRESÈNCIA DE L’AULA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

A l’edició del TOT d’avui hi trobareu una entrevista amb el President Sr. Pepe Matinero, que també ha estat entrevistat a Ràdio Sant Cugat.
El programa de TV Sant Cugat, Grans Persones Grans, ha comptat amb la participació de la Sra. Anna Riuró, representant de l’Aula al Consell de la Gent Gran. https://www.youtube.com/watch?v=gcgD28v0KJA

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat