Benvolguts membres de l’Aula:

Importants dates les que ens trobem, ja que d’una part tindrem una pausa aprofitant la Setmana Santa i també, que hem completat el 2n. trimestre del curs.

De la darrera setmana volem remarcar:

Viatge de Primavera: Tot el grup de viatgers ha retornat amb plena satisfacció del contingut i dels dies passats. Però per sort dels que hi han estat i també per les «dentetes» dels que no hi hem pogut anar, en tindrem un tast gràcies a la gentilesa i bona feina d’Anna Pallicera, que n’ha fet un boníssim reportatge. Enllaç per poder gaudir-lo: https://youtu.be/gitO_Ki3Srg
Moltes gràcies Anna!!!

Conferència: Ha estat la darrera del trimestre, però una cloenda molt interessant sobre el President Josep Tarradellas, amb una gran i ben documentada informació del seu biògraf Joan Esculies, que ens ha ajudat molt a conèixer l’etapa llarga i difícil en que va mantenir viva la Institució de la Generalitat, fins a retornar-la a Catalunya ja durant el procés de la Transició Democràtica (1939-1977). Molt il·lustrativa i amb interessants reflexions.

I pel que fa a les properes jornades, us recordem que tornem a començar l’onze d’Abril:

1 – CONFERÈNCIA: EXTREMA O RADICAL? EL MAPA DE LA DRETA A L’EUROPA D’AVUI.
SR. HÉCTOR SÁNCHEZ. Investigador del CIDOB. Llicenciat en Ciències Polítiques i Màster en Relacions Internacionals.
Dimarts 11, a les 17.30 h., a l’ANC (Arxiu Nacional de Catalunya).
Presencial / en línia plataforma ZOOM / accés a gravació després de la conferència.

El Tema que tracta la conferència és molt actual, ja que a tot Europa es van succeint moviments que cal seguir de prop, per entendre les grans corrents socials que elecció rere elecció i país a país, mostren una tendència que es consolida.

El nostre conferenciant és expert en anàlisi polític i és membre investigador en el prestigiós CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs). Interessant conferència per reprendre la nostra activitat. Ens hi retrobem tots!!!

2 – PROGRAMACIÓ 3r. TRIMESTRE

Tots heu rebut la informació i programa de les activitats que tindrem fins el mes de Juny. Com ja heu comprovat, continguts variats i molt interessants. Ja anirem entrant en els detalls de cada cas, les properes setmanes.

RECORDATORI IMPORTANT: Inscripcions prèvies a sortides, tertúlies i la conferència de cloenda.

Volem destacar dues activitats que són novedoses i de les que ens agradarà rebre les vostres opinions quan es produeixin, per veure si es un tipus d’enfocament que podem anar treballant. Són:

31 maig: Sortida al Parc de les Olors i Sopar a la Fresca
30 maig: Cloenda curs. Món de la Xocolata amb els 5 sentits. (tast i vi)

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat