Benvolguts membres de l’Aula:

Volem destacar dos temes que tenen a veure amb nosaltres «la Gent Gran», i ens fa contents que les coses que ens afecten, siguin presents en la nostra societat. Una és la bretxa digital, on tots estem fent esforços constants per no quedar massa endarrerits. Tots els membres de l’Aula hem practicat habilitats tècniques en les nostres activitats habituals: utilització d’internet, els mòbils, l’email que fem servir molt per la informació, la web sempre actualitzada, connexions via ZOOM, Cursos TIC. En definitiva, per la via pràctica hem fet progressos ben remarcables. Ara és un tema ben actual en referència al servei dels bancs, però nosaltres no ens volem quedar amb la queixa, sinó que fem passes per seguir actualitzats.

D’altra part la propera setmana comencen les sessions de participació per preparar el Pla Estratègic de la Gent Gran de Sant Cugat. Hi seran presents un bon nombre de participants de l’Aula que repartits en els diferents grups de treball, faran la seva aportació en nom de tots. Gràcies pel compromís mostrat que va en benefici de tots.

I ara el recull d’activitats pels propers quinze dies:

Dilluns 7 CURS TIC 9.30 h. presencial
Dilluns 7 GRUP DE LECTURA 17.30 h presencial
Dimarts 8 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial / en línia
Dimecres 9 CURS TIC 9.30 h. presencial
Dimecres 9 TERTÚLIA 17.30 h. presencial
Dijous 10 SEMINARI 10.30 h. presencial
Dilluns 14 CURS TIC 9.30 h. presencial
Dimarts 15 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial
Dimecres 16 CURS TIC 9.30 h. presencial
Dijous 17 SEMINARI 10.30 h presencial

Pel que fa a la propera setmana cal recordar:

1 – GRUP DE LECTURA: SRA. SÍLVIA VALLS, Dinamitzadora Cultural
Dilluns 7, a les 17.30 h., al CASAL DE TORREBLANCA

En aquesta sessió, l’autora triada és Maggie O´Farrell amb la novel·la “L’estranya desaparició d’Esme Lennox”, (L’altra editorial). “La extraña desaparición de Esme Lennox” (Editorial Salamandra). L’autora, que abans havia estat periodista va situar aquest títol entre els més llegits, mostra de que el tema i autora el fan interessant.

2 – CURS FORMACIÓ EN TIC: HO SAPS TOT DEL TEU CORREU ELECTRÒNIC? SR. JUREK PODLEWSKI, Llicenciat en Informàtica per la Universitat de Gdansk
Dies 7 i 9 de febrer, a les 9.30 h., a la Seu de l’Aula. Cal inscripció prèvia.

Se us ha enviat recentment la informació en detall d’aquestes dues jornades que vam reprogramar recentment.

3 – CONFERÈNCIA: QUE SÓN ELS E-BOOKS? I ELS AUDIOLLIBRES?
SRA. LAURA GUILERA, Llicenciada en Filologia Hispànica i Italiana per la UB.
Dimarts 8, a les 17.30 h., a la CASA DE CULTURA i per plataforma ZOOM.

Sempre insistim en la importància que té per nosaltres el comprendre i conèixer el màxim possible totes les eines tecnològiques que de manera contínua van entrant en la nostra vida diària. Després ja triarem les nostres opcions preferides. En aquesta ocasió ens ajudarà a conèixer millor aquesta matèria, la nostra conferenciant, experta en aquest tema tècnic, però lligat al món del contingut literari.

4 – TERTÚLIA: L’ARTESANIA DEL PA I LA SEVA HISTÒRIA.
SR. LLUÍS MORALES, Fundador de les Fleques BONAPARTE
Dimecres 9, a les 17.30 h. A la Sala d’Actes del MUSEU CAL GERRER

Sobre el pa es pot parlar molt, ja que és un aliment de l’espècie humana que apareix en les primeres civilitzacions i fins ara que disposem d’una infinita varietat de tipus de pa. Tot i que pensem que ens és prou conegut, en aquesta tertúlia i del ponent segur que en podrem extraure coneixements i contrastar opinions, ja que té una gran experiència real sobre aquesta matèria, que ha evolucionat des de l’artesania als processos industrials.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96