Benvolguts membres de l’Aula:

Tots fem un gran esforç per seguir les nostres activitats quotidianes i també fem el mateix a l’Aula, tot fent el cor fort davant del drama humà que tenim geogràficament a les portes de la nostra Europa i també gravat als ulls per les imatges i cròniques dels mitjans de comunicació, que ens ho fan arribar.
Per moltes famílies d’Ucraïna, que per milers viuen a Catalunya amb nosaltres i que tenen lligams profunds amb la seva terra, és un patiment terrible suportar aquesta catàstrofe. Ens solidaritzem amb ells i amb el seu país i ens afegim a tantes bones persones de tot el món, que fan un clam perquè s’aturi aquesta atrocitat.

I ara fem un resum de les activitats dels propers 15 dies:

Dilluns 7 GRUP DE LECTURA 17.30 h. presencial
Dimarts 8 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial / en línia
Dimecres 9 SORTIDA CULTURAL 8.15 h. s/ programa
Dilluns 14 FORMACIÓ TIC 9.30 h. presencial
Dijous 17 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial / en línia
Compte amb la data, és dijous i no dimarts!!!
Dimecres 16 TERTÚLIA 17.30 h. presencial
Dimecres 16 FORMACIÓ TIC 9.30 h. presencial

El detall de la propera setmana:

1 – GRUP DE LECTURA:
SRA. MARIONA MASFERRER, escriptora i coordinadora del grup.
Dilluns 7, a les 17.30 h., presencial al CASAL DE TORREBLANCA

El llibre triat per aquesta sessió és d’en Jaume Cabré, «Consumits pel foc» (Editorial Proa) i «Consumidos por el fuego» (Editorial Proa). Un dels més importants escriptors del moment i amb la darrera novel·la publicada.

2 – CONFERÈNCIA: EL CANVI CLIMÀTIC I ELS GRANS INCENDIS, COM ENS HI ADAPTEM ?
SR. MARC CASTELLNOU, Inspector en Cap del Grup GRAF dels Bombers de la Generalitat de Catalunya.
Dimarts 8, a les 17.30 h., presencial a la CASA DE CULTURA i en línia plataforma ZOOM

Aquesta conferència i el ponent són mostra de la diversitat temàtica del nostre programa de conferències. Estem molt expectants per escoltar aquesta vessant del canvi climàtic que per les seves terribles ferides ecològiques i paisatgístiques ens és prou familiar, però explicades per algú que ho viu en directe i amb equips de persones que s’hi juguen la vida, de ben segur que ens ajudarà a mirar-ho d’una altra manera i en tot cas, a entendre millor aquesta difícil tasca.

3 – SORTIDA CULTURAL: RUTA DE LA FLOR DEL PRESSEGUER D’AITONA. (SEGRIÀ)
Dimecres 9, sortida a les 8,15 h. Rotonda Rambla del Celler. (Hotel / Mercadona).

És una oportunitat aprofitar aquesta sortida i viure de prop la bellesa floral (efímera), dels arbres que produeixen fruita dolça (presseguers especialment), però també altres varietats que amb diferents colors fan uns paisatges que gairebé semblen jardins. Els que som d’aquella terra i ho coneixem, no ens cansem mai de tornar-ho a veure i recomanar-ho. Segur que us agradarà molt!!!

També us recomanem, anar a veure quan es projecti la pel·lícula de Carla Simón «Alcarràs», (guanyadora del Ós d’Or de la Berlinale 2022), poble que és molt proper a Aitona, i que dóna una imatge real del que hi ha darrera de la feina d’aquests pagesos, que fan possible que cada any es pugui repetir aquesta meravella de la natura conreada i en flor.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació

Més informació ala WEB: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat