Benvolguts membres de l’Aula:

Ha estat la setmana de retrobament després de Setmana Santa i començament del 3r. trimestre del curs. Situem en lloc destacat el comentari de l’activitat central:

Conferència: La presència del President de Fira Barcelona, Sr. Pau Relat, ens ha permès conèixer molts aspectes de gran valor, sobre una Institució que dóna prestigi i oportunitats econòmiques a Catalunya. L’enfocament estratègic i el pes internacional ho confirmen. És un veritable motor econòmic del país.

I ja en plena activitat, la propera setmana tenim programat:

1 – GRUP DE LECTURA
SRA. MARIONA MASFERRER. Dinamitzadora cultural i escriptora.
Dilluns 8, a les 17.30 h, al Casal de Torreblanca.
Per aquesta sessió el grup ha triat el llibre «El Señor Presidente», de Miguel Ángel Asturias. (Premi Nobel 1967).

2 – CONFERÈNCIA
CINEMA I GASTRONOMIA.
SR. ALBERT BEORLEGUI. Màster en Comunicació Empresarial i Institucional per la UAB.
Dimarts 9, a les 17.30 h, a l’Arxiu Nacional de Catalunya. Seguiment presencial, en línia plataforma ZOOM, accés a la gravació en diferit.
La unió de gastronomia i el cinema s’ha potenciat des de fa uns anys, com reflex de la importància social que la gastronomia ha aconseguit. Presència social de restaurants, cuiners, productes, espais a la TV i als mitjans de comunicació, literatura, etc.
Ens en parlarà el Sr. Albert Beorlegui, gran coneixedor del cinema, que sempre ens sorprèn amb les seves mirades i anàlisis, sovint sorprenents. Segur que també ara tindrem una conferència molt grata i il·lustrativa.

NOTA IMPORTANT:  Es farà la presentació del viatge de fi de Curs a Eslovènia. Donarem un senzill homenatge al bon amic Josep R. USSÍA per la seva jubilació. La convocatòria es a les 16.30 h, i agrairem la vostra assistència.

3 – SORTIDA AL CIRQUE DU SOLEIL.
Visita al Cirque du Soleil, per veure l’espectacle «Alegria», el que més records ens ha deixat a tots, i que ara es presenta en una versió més moderna i actual, amb canvis de tot tipus. S’ho passaran d’allò mes bé!!!

4 – GALERIA FOTOGRÀFICA DE LA SETMANA

Atentament,

Josep J. Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat,
Al Facebook: (https://www.facebook.com/aulasantcugat),
O a l’Instagram: (https://instagram.com/aulasantcugat?igshid=MzRlODBiNWFlZA==).

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat