Benvolguts membres de l’Aula:

El més rellevant que hem fet aquesta setmana:

Conferència: Nova visió de la Intel·ligència Artificial i la necessitat de conèixer més dels seus efectes, però sense oblidar els potencials riscs o incerteses d’aquesta realitat que ja és entre nosaltres des de fa temps, però que no havia tingut un esclat social com ara, que ja li veiem alguns resultats que interessant, però que a la vegada preocupen.

Seminari: La primera de les 3 jornades ha estat un excel·lent punt de partida per a situar-nos. Molt bones impressions dels assistents.

Taller d’Escriptura: Satisfacció creixent dels participants vista l’evolució de la feina.

Caminada de l’Aula: Un bon nombre de caminants que s’ho han passat molt bé per Collserola, i amb ganes de tornar-hi aviat.

Adjuntem l’enllaç de l’àlbum de fotografies de la caminada, fetes i cedides per l’Anna Pallicera i en Joan Jordana. Els donem les gràcies per la seva col·laboració:   https://photos.app.goo.gl/1T3qLqAj798A7FoYA

I per la propera setmana tenim temes molt importants:

1 – CONFERÈNCIA.

PERÚ. CHACHAPOYAS, ELS HABITANTS DE LA SELVA NEBULOSA.

DRA. ARIADNA BAULENAS, Doctora en Història de l’Art i Directora de l’Institut de Cultures Americanes Antigues.
Dijous 14, a les 17.30 h., a la Sala de la Casa de Cultura. Seguiment presencial, en línia plataforma ZOOM, i accés a gravació en diferit.
Coneixerem una de les Cultures Arqueològiques de Perú que va viure entre els segles XI i XV. La Dra. Baulenas, gran especialista en les ètnies d’aquella regió i el món colombí, ens portarà informació d’aquelles civilitzacions tant antigues com també poc conegudes. Molt Interessant!!!

2 – SEMINARI:

LA UNIÓ EUROPEA I ELS REPTES D’UN MON EN PROCÉS DE CANVI ACCELERAT.
DR. RAFAEL GRASA. Doctor en Filosofia i Professor de Relacions Internacionals de la UAB.
Dimarts 12 i 19, a les 10.30 h., a l’Arxiu Nacional de Cataluny
Segona sessió d’aquest magnífic Seminari que es dedica a valorar la posició de la UE al món: E.U, Xina Sud Global, Àfrica, i atenent als conflictes armats en curs.

3 – GRUP DE LECTURA.

SRA. MARIONA MASFERRER. Dinamitzadora Cultural. Escriptora.
Dilluns 11, a les 17.30 h., al Casal de Torreblanca.
Per aquesta jornada el Grup ha triat «Els Grüpe, de Tom Sharpe». Una història poc convencional en mans d’un autor «políticament incorrecte», ja de base.

4 – VIATGE A OPORTO.

Dies: del 15 al 18 de març.
Sortirà el grup de l’Aula per visitar Oporto, Braga, Aveiro, Guimaraes i altres, amb un programa que els permetrà conèixer molt bé el Nord de Portugal. Els desitgem unes jornades per gaudir dels llocs a visitar i de la  cultura i gastronomia del país veí. BON VIATGE!!!
(Els que no hi podem anar agrairem unes fotografies de record).

5 – ESPECIAL VIATGE FI DE CURS

La informació del viatge ja és a les vostres mans i com podeu comprovar es tracta d’un lloc cridaner i encara per conèixer. ESLOVÈNIA  és un destí relativament nou. Només recordar-vos que la inscripció comença el proper dilluns 11 de març, a l’oficina de l’Aula, fins a completar les places disponibles. Les dates del viatge són del 30 maig a 5 de juny.

6 – GALERIA FOTOGRAFICA DE LA SETMANA

Atentament,

Josep J. Boix
Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat,
Al Facebook: (https://www.facebook.com/aulasantcugat),
O a l’Instagram: (https://instagram.com/aulasantcugat?igshid=MzRlODBiNWFlZA==).

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96 
www.aulasantcugat.cat