Benvolguts membres de l’Aula:

Tenim moltes coses a tractar i per tant fem una breu referència de l’estupenda i molt interessant conferència de la Sra. Montserrat Morales, tota una experiència de joc participatiu i de reflexió col·laborativa entre tots els assistents i per altra banda, també de la inauguració del nostre Seminari dedicat als Grans Exploradors, i dirigit pel Sr. Jordi Canal-Soler.

I tot seguit fem memòria en un 1r. capítol de recordatoris urgents i importants:

Sortida al Teatre: JÚNIOR, amb Joan Pera, (Teatre Condal). Us recordem que la sortida és el dia 1 de març. Per necessitats de tancar la compra de localitats, la data final d’inscripció és el proper dilluns dia 13.

Viatge Fi de Curs: Com cada any, l’Aula organitza un viatge especial que ja heu rebut a casa: ITÀLIA, Umbria, Marche i Emilia Romagna, (el cor verd d’Itàlia).
Per ajudar-nos a entendre millor tot el programa i aclariments i qüestions que puguin sorgir, tindrem amb nosaltres el bon amic de l’Aula i excel·lent expert en viatges, Sr. J. R. Ussía, el proper dia 14 de febrer a les 16.15 h., abans de la conferència a l’ANC (Arxiu Nacional de Catalunya).

Canvi en el programa de conferències: Ajornem la conferència del proper dia 9 de març a càrrec del Sr. Francesc Lozano per necessitats del conferenciant. Com alternativa la conferència setmanal passa al dimarts dia 7 de març, a càrrec del periodista i escriptor Sr. Genís Sinca. Us mantindrem informats de tots els detalls.

El programa d’activitats dels propers 15 dies:

Dilluns 13 GRUP DE LECTURA 17.30 h. presencial
Dimarts 14 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia
Dimecres 15 TERTÚLIA 17.30 h. presencial
Dijous 16 SEMINARI 10.30 h. presencial
Dimarts 21 CONFERÈNCIA 17.30 h. presencial i en línia
Dimecres 22 SORTIDA CULTURAL S/. programa

I per la propera setmana:

1 – GRUP DE LECTURA:
SRA. MARIONA MASFERRER. Escriptora i dinamitzadora cultural.
Dilluns 13, a les 17.30 h., presencial al Casal de Torreblanca.

El Grup de Lectura ha triat l’obra «Señora de rojo sobre fondo negro», (1991), de Miguel Delibes. Una molt bona elecció per trobar l’autor més destacat després de la guerra civil, al qui es van atorgar tots els premis i honors que en literatura pugui rebre un escriptor. Extraordinari!!!

2 – CONFERÈNCIA: DOMÒTICA, CONFORT, SEGURETAT I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA.
SR. EDUARD CONTIJOCH, Enginyer Superior de Telecomunicacions per la UPC.
Dimarts 14, a les 17.30 h., a l’ANC (Arxiu Nacional de Catalunya). Presencial / en línia plataforma ZOOM / accés a gravació després de la conferència.

Són moltes les facetes dels avenços tecnològics i dins de la domòtica també hi trobem molts camps d’aplicació, des del més proper i conegut en molts domicilis (ex. alarmes, etc), fins a instal·lacions molt més àmplies i sofisticades.

El Sr. Eduard Contijoch és un especialista d’alt nivell en el sector de les Tecnologies i les seves instal·lacions, tant en l’estratègia com en l’aplicació pel sector públic i per Empreses.

3 – TERTÚLIA: VALORACIÓ DEL PRIMER ANY DE LA LLEI DE L’EUTANÀSIA.
Ponent: DRA. MONTSERRAT SALA, Fundació DMD.
Dimecres 15, a les 17.30 h., a Cal Gerrer-Fundació Cabanas. Presencial. Places limitades. Cal inscripció.

Continuem aprenent d’aquest important tema, que vam començar en un altra tertúlia quan encara no hi havia llei, i per tant ara es programa aquesta 2ª. Tertúlia amb gran encert. La ponent ja ens va visitar llavors i ara podrem debatre sobre el 1r. any d’experiència, cosa que serà una gran oportunitat.

4 – SEMINARI: GRANS EXPLORADORS DEL MÓN.
SR. JORDI CANAL-SOLER. Escriptor i fotògraf especialitzat en viatges.
Dijous 16, 23 febrer i 2 de març. A les 10.30 h., a l’ANC (Arxiu Nacional de Catalunya). Presencial. Cal inscripció.

Continua aquest interessant Seminari dirigit pel Sr. Jordi Canal-Soler.

Atentament,

Josep Boix
Responsable de Comunicació
Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat