Benvolguts membres de l’Aula:

Tots els membres de l’ampli equip que col·laborem en el desenvolupament de les activitats de l’Aula, us saludem amb molt d’afecte i satisfacció, tot reprenent aquest fil de contacte amb tots vosaltres. Desitgem sincerament que aquests mesos d’estiu hagin estat bons per tots i les vostres famílies. Ara caldrà començar a preparar els nostres calendaris amb les diverses tasques que ens toquin, tant pel que fa a les personals, que caldrà afegir a les que puguin arribar si teniu néts propers i sobretot, cal reservar l’espai per incloure a la nostra agenda, les activitats que l’Aula ens proposa.

En resum i fent servir una de les frases conegudes: “ens hem de posar les piles”, per poder arribar a tot.

Us informem que també com és habitual, la nostra oficina, amb la Mar Narbona al front, ja és operativa des del dia 1 i a la vostra disposició per resoldre qualsevol gestió, també per cobrir els detalls de la inscripció pel nou curs, pels que encara ho tingueu pendent de fer.

1 – PROGRAMACIÓ ACTIVITATS DEL 1r. TRIMESTRE

Pel que fa a aquest punt, en propers dies el tindreu a les vostres mans i veureu que comprèn gairebé 30 dies d’activitats variades i de qualitat en aquest trimestre. Per avançar feina us recomanem que visiteu la web on hi és publicada amb tot el detall de dies i activitats, de manera que ja tindreu la informació. Properament com us hem dit, rebreu el programa en paper.

Estem molt contents de retrobar-nos de nou.

Atentament,

Josep Boix

Responsable de Comunicació

Més informació a la Web: www.aulasantcugat.cat, al Facebook o a l’Instagram.

Associació Aula d’Extensió Universitària

per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès

Telf.: 93 583 66 96

www.aulasantcugat.cat